Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυλωνίτης: «Περνά ο πιο τυχερός»

Την κλήρωση του Βύζαντα με τον ΑΟ Χανιά σχολίασε ο προπονητής των Μεγαριτών, Αντώνης Αυλωνίτης.

Ο Αυλωνίτης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του SPORT-FM Χανίων και ανέφερε: «Θετικό οτι γίνεται το παιχνίδι στην έδρα μας καθώς θα αποφύγουμε τα έξοδα μετακίνησης. Τα Χανιά είναι άγνωστα για μας αλλά και εμείς στον φίλο μου Μουράτ Σεροπιάν. Και οι δυο ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες και πιστεύω οτι ο τυχερότερος και καλύτερος τακτικά θα περάσει. Οι πιθανότητες είναι 50-50.
Εμείς διανύουμε την 6η εβδομάδα προετοιμασίας και δεν είμαστε έτοιμοι, θα είμαστε στο 90% σε δυο εβδομάδες καθώς καθυστερήσαμε να ξεκινήσουμε. Αυτό φυσικά αποτελεί τροχοπέδη για την ομάδα, έχουμε ένα ρόστερ που είναι αλλαγμένο κατά 90% με νέους ποδοσφαιριστές. Έχω παρακολουθήσει αμυδρά το ρεπορτάζ του Α.Ο.Χανιά τις τελευταίες μέρες όπως και των υπολοίπων ομάδων γιατί πρέπει να τις γνωρίσουμε.
Ένα αρνητικό επίσης κομμάτι της κλήρωσης είναι το γεγονός οτι οι ομάδες μαθαίνουν τον αντίπαλο τους μόλις πέντε μέρες πριν τον αγώνα, καλό θα ήταν και τα ματς της πρώτης φάσης να είναι διπλά έτσι ώστε να υπάρχουν έσοδα και για τις δυο ομάδες στην περίπτωση μας τα Χανιά. Η κλήρωση στην επόμενη φάση είναι δύσκολη καθώς ο νικητής του ζευγαριού αντιμετωπίζει τον Ασ. Τρίπολης και θεωρώ οτι και οι δυο ομάδες θα πρέπει να δώσουν περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα».

Last modified onΤρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2013 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep