Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αναβολή με Εθνικό Πειραιώς

Ο Αντώνης Αυλωνίτης (αριστερά στη φωτ.) τα λέει με τον Κριστόφ Βαζέχα στο περιθώριο της συνάντησης του Σπύρου Καλογιάννη με τους προπονητές της Football League. Ο Αντώνης Αυλωνίτης (αριστερά στη φωτ.) τα λέει με τον Κριστόφ Βαζέχα στο περιθώριο της συνάντησης του Σπύρου Καλογιάννη με τους προπονητές της Football League.

Ο Βύζας Μεγάρων δεν θα δώσει τελικά το φιλικό της Τετάρτης (11/9) με τον Εθνικό Πειραιώς.

Δύο φιλικά την ίδια μέρα είχε προγραμματίσει ο Βύζας Μεγάρων, ωστόσο το ένα αναβλήθηκε. Αυτό με τον Εθνικό Πειραιώς, μια και τόσο στο Εθνικό στάδιο Μεγάρων όσο και στο Δημοτικό γίνονται έργα, που δεν επιττρέπουν τη διεξαγωγή του. Αντίθετα αυτό στην Ολυμπία με την τοπική ομάδα την Τετάρτη (11/9, 17.30) θα διεξαχθεί κανονικά.
Κατά τα άλλα, ο προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης, ο οποίος εκπροσώπησε την ομάδα του στη συνάντηση με τον ΠΣΑΠ και τον πρόεδρο της Football League, έχει μείνει ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία των παικτών του, όχι όμως και από την επιθετική. Ο Βύζας δείχνει ότι έχει πρόβλημα να ολοκληρώσει με καθαρό μυαλό τις ευκαιρίες που δημιουργεί, κομμάτι στο οποίο θα δοθεί έμφαση τις επόμενες μέρες.
Τραυματίες παραμένουν οι Λέκκας και Κολοκοτρώνης, ενώ ο Σταμέλος την Τετάρτη (11/9) ή την Πέμπτη (12/9) θα μπει στο χειρουργείο, καθώς έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου. Εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός για έναν μήνα.

Last modified onΔευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep