Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καινούργιο χόρτο»

Στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα προχωρούν οι υπεύθυνοι του Καυτανζογλείου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Καυτανζογλείου, Πέτρου Πετρίδη, αναμένεται να ξεκινήσουν έργα για την βελτίωση του σταδίου και την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Με δηλώσεις του στον Arena fm 89,4 είπε ότι λόγω των εργασιών που θα γίνουν θα ήταν καλύτερο οι άνθρωποι του Ηρακλή να ζητήσουν κλειδάριθμο και να παίξει η ομάδα τα δυο πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας:

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό μια προσπάθεια για να βελτιώσουμε το γήπεδο, να βάλουμε καινούργιο χόρτο, το οποίο είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, έχει να γίνει κάποια βελτίωση από τότε που το βάλαμε δηλαδή από το 2004. Το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά, μετά τις 20 Αυγούστου μας είπανε ότι θα έρθουν τα καλά νέα και θα αρχίσουν τα έργα.

Έχει μεγάλη σημασία να ξεκινήσει αυτό το έργο τόσο για το στάδιο όσο και τον Ηρακλή. Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι να ζητήσουν κλειδάριθμο και να παίξει τα δυο πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας και μέχρι τότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο.

Θα βοηθήσει πολύ τον Ηρακλή, τους έχω ενημερώσει όλους και κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες. Προχωράει η διαδικασία του χλοοτάπητα τόσο στο βασικό γήπεδο όσο και στο βοηθητικό.

Ο τάπητας είναι το βασικό πρόβλημα που έχουμε, ηλικιακά γέρασε το στάδιο, μπορούμε να το πούμε αυτό, πάντως οι βελτιώσεις που έγιναν το 2004 το κρατάνε ακόμα σε ένα καλό επίπεδο για να μπορεί να παίζεται ποδόσφαιρο».

 

Στο μεταξύ, η αποστολή του Ηρακλή επέστρεψε στη βάση της έπειτα από 13 ημέρες παραμονής στο Μπάνσκο, όπου έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Last modified onΤρίτη, 13 Αύγουστος 2013 10:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep