Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γ.Σ. τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα (12/8) θα γίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων του Παναιγιάλειου.

Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου στις 19.30. Θέμα συζήτησης θα είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος:

«Κατόπιν της από 22-7-2013 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013, και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου "Ευτέρπη" με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Τροποποίηση άρθρου 7 του καταστατικού ως προς το μετοχικό κεφάλαιο.

Οι μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των μετόχων για να έχουν δικαίωμα παράστασης στη Γενική Συνέλευση πρέπει κατά το νόμο και το καταστατικό να καταθέσουν τα αποδεικτικά τραπεζικής καταβολής τού μετοχικού κεφαλαίου καθώς και τα τυχόν πληρεξούσιά τους στην εταιρεία τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από εκείνη, η οποία ορίστηκε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με τα ίδια θέματα τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013, και ώρα 7.30 μ.μ., στον ίδιο χώρο».

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα (12/8) η Κ17 ξεκινά το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Εκεί το παρών θα δώσει σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ.

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep