Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλω Super League»

Ο Μάθιου Γκόμεζ τόνισε ότι στη Super League θα δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο Γάλλος επιθετικός μένει ελεύθερος από τον Φωκικό και θεωρείται βέβαιο ότι την προσεχή σεζόν θα αγωνίζεται με άλλη φανέλα. Σε συνέντευξή του, μάλιστα, στην ιστοσελίδα onsports.gr τόνισε ότι στη μεγαλύτερη κατηγορία θα μπορέσει να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες, ενώ δήλωσε ότι πλέον η Ελλάδα είναι στην καρδιά του.

Αρχικά ο Γκόμεζ δήλωσε:

«Ήταν πολύ καλή η εμπειρία μου στην Ελλάδα. Δεν το περίμενα, αλλά έκανα πολλούς φίλους από την ημέρα που ήρθα. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό εδώ, πιστεύω πως δεν έδειξα τον καλύτερο εαυτό μου. Τώρα έχω προσαρμοστεί και αν μείνω στην Ελλάδα πιστεύω πως η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ καλύτερη για εμένα».

Για τις ομάδες που προβιβάστηκαν είπε:

«Δίκαια ανέβηκαν αυτές οι ομάδες. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Απόλλων. Βρέθηκα στην Αθήνα και πήγα να δω ένα παιχνίδι του, αυτό με τη Λάρισα και ήταν πολύ καλή η απόδοσή του», είπε και πρόσθεσε: «Κάποιοι φίλαθλοι με γνώρισαν και μου έλεγαν να πάω στην ομάδα την επόμενη χρονιά. Ξέρω πως έχει μεγάλη ιστορία και είναι ένδοξη ομάδα. Εντύπωση μου έκανε και η Καλλονή. Τον Δεκέμβριο θυμάμαι πως είχαν γράψει κάποιοι ότι ενδιαφέρεται για εμένα. Δεν ήξερα κάτι, αλλά γενικά θεωρώ πως θα πάει καλά και στη Super League».

Για τον Φωκικό:

«Πιστεύω πως ο Φωκικός κάθε χρόνο θα βελτιώνεται. Έχει αρκετούς καλούς νεαρούς παίκτες κι αν πάρει 3-4 έμπειρους την επόμενη χρονιά, όλα είναι πιθανά».

Για το μέλλον του:

«Μένω ελεύθερος σε λίγες ημέρες. Θα ήθελα να μείνω, όπως είπα μου αρέσει πάρα πολύ στην Ελλάδα και θα ήθελα να παίξω στη Super League. Μίλησα με κάποιες ομάδες, είχα επαφές με τρεις συλλόγους τηςSuper League. Πιστεύω πως θα υπάρξουν θετικά νέα το επόμενο διάστημα. Θεωρώ πως στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορώ να δείξω τις πραγματικές ικανότητές μου και θέλω να το αποδείξω αυτό.
«Θέλω να μείνω στην Ελλάδα, να παίξω στη Super League. Αν όμως δεν συμβεί αυτό και φύγω, η χώρα σας θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Οι άνθρωποι ήταν όλοι πολύ «ζεστοί» μαζί μου, τους ευχαριστώ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό», ήταν τα λόγια του…»

Πηγή: onsports.gr

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούνιος 2013 13:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep