Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΓΣ την Κυριακή στον Φωκικό

Την Κυριακή 23 Ιουνίου και ώρα 11:00 το πρωί, ορίστηκε να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Φωκικού στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Άμφισσας.


Ασφαλώς και πρόκειται για μια πολύ σημαντική ΓΣ, που εν πολλοίς θα κρίνει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί τη νέα σεζόν η ομάδα. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε τα παρακάτω: «Καλούνται άπαντες, να προσέλθουν στην κρίσιμη αυτή Γ.Σ, στην διάρκεια της οποίας θα "χαραχθούν" οι στόχοι και το μέλλον της ομάδας μας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Παπαδημητρίου, θα ενημερώσει εφ’ όλης της ύλης τους φιλάθλους που θα παραστούν για τα πεπραγμένα καθώς και για τα οικονομικά δεδομένα του Φωκικού.
Σημειώνεται ότι, καθώς το νυν Διοικητικό Συμβούλιο τελεί υπό παραίτηση, καλείται είτε ένα νέο διοικητικό σχήμα να εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει την ομάδα, είτε νέα άτομα να πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ που θα προκύψει. Οι φορείς, οι επιχειρηματίες και οι φίλαθλοι πρέπει να δώσουν το παρόν την Κυριακή, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους, τις απόψεις τους με στόχο η ομάδα να μπορέσει πιο δυνατή πλέον να συνεχίσει το δύσκολο πρωτάθλημα της Football League».

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούνιος 2013 12:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep