Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η ιταλική πρόταση της ΑΕΛ

Η εφημερίδα «Ελευθερία» έφερε στο προσκήνιο λεπτομέρειες της πρότασης για ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η διοίκηση της ΑΕΛ σε πρόσφατη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η μοναδική επίσημη προσέγγιση για εκδήλωση ενδιαφέροντος προέκυψε προ λίγων εβδομάδων και κατέληξε σε πρόταση για την ανάληψη του μάνατζμεντ.

Όπως είχαν αναφέρει οι «βυσσινί»: Τρεις Έλληνες εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών (εκ των οποίων ο ένας Λαρισαίος) που συνεργάζονται με ιταλική εταιρεία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, μετέφεραν το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης εταιρείας για την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 (αρχικά για 1 χρόνο) με κατάθεση εγγυητικής ύψους 280.000 ευρώ και την προσθήκη στο ρόστερ συγκεκριμένου αριθμού ποδοσφαιριστών χωρίς επιβάρυνση της ομάδας. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η παραμονή της ΑΕΛ στη Football League».

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία»: «Ο όμιλος αυτός επισκέφθηκε το γήπεδο της ΑΕΛ χωρίς τυμπανοκρουσίες και συζήτησε με τον γενικό αρχηγό Μίμη Τσακμακίδη τη πρόταση που έκαναν για να αναλάβουν το μάνατζμεντ.

Η πρόταση αφορούσε εκτός από τα 280.000 ευρώ και οκτώ ποδοσφαιριστές από την Ιταλία που όλοι ανήκουν σε ομάδες Α’ εθνικής κατηγορίας της Ιταλίας ενώ υποσχέθηκαν και συνεργασία με ιταλική ομάδα. Θα αναλάμβαναν τα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου αλλά και σε περίπτωση που το χρέος αποδεικνυόταν βιώσιμο θα έπαιρναν και την ομάδα την επόμενη χρονιά.

Ζήτησαν από τον Κώστα Πηλαδάκη να δεσμευτεί να αναλάβει κάθε μορφή χρέους που θα υπήρχε μέσα στο 2013. Σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί στη Γ’ εθνική κατηγορία η πρότασή τους δεν ισχύει».

Πηγή: athleticlarissa.gr

Last modified onΔευτέρα, 10 Ιούνιος 2013 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep