Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Κατάντια, αλλά βιώσιμη λύση»

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Αντώνης Γραβάνης επανέλαβε ότι ο κύκλος του Πηλαδάκη έκλεισε.

Ο Γραβάνης παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TRT και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Τσούμαρη και σημείωσε ότι θα είναι κατάντια το βάρος να πέσει στο μητρικό σωματείο. Ωστόσο, σημείωσε ότι υπάρχει η βάση αν η ΑΕΛ ξεκινήσει από τη Football League 2 να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει. Το flnews.gr απομαγνητοφώνησε τα κυριότερα σημεία αυτής και σας τα παρουσιάζει.

Για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση είπε:

«Η κατάσταση είναι στα χέρια του Πηλαδάκη και όλοι αναμένουμε τις πρωτοβουλίες που θα πάρει. Εμείς έχουμε απορρίψει τις προτάσεις του. Έχουμε δηλώσει ότι κατά τη δική μας κρίση δεν πρέπει να συνεχίσει η ΠΑΕ με την υπάρχουσα ιδιοκτησία, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εκφράσαμε τις θέσεις μας χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης. Είμαστε σε εγρήγορση αν ενδεχομένως η ομάδα δεν συμμετάσχει στη Football League και πέσει το φορτίο σε εμάς».

Για το αν υπάρχει άλλη διέξοδος:

«Είμαστε σε εγρήγορση αν ενδεχομένως η ομάδα δεν συμμετάσχει στη Football League και πέσει το φορτίο σε εμάς»

«Οι προτάσεις του κυρίου Πηλαδάκη αφορούν κυρίως στην απαλλαγή του ίδιου από τα χρέη και όχι στην απαλλαγή της ΑΕΛ. Σε περίπτωση που ο ίδιος δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ θα συνεχίσει να υπάρχει. Έχουν περάσει τεράστιες προσωπικότητες από τα ηνία της και η ομάδα συνέχιζε και συνεχίζει την πορεία της. Το βασικό σενάριο είναι ο Πηλαδάκης να συνεχίσει. Τα υπόλοιπα είναι υποθετικά».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΛ 1964 δεν έχει καταθέσει αντιπρόταση:

«Σε περίπτωση που ο Πηλαδάκης δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ θα συνεχίσει να υπάρχει. Έχουν περάσει τεράστιες προσωπικότητες από τα ηνία της και η ομάδα συνέχιζε και συνεχίζει την πορεία της»

«Η επόμενη και ιδανική λύση θα ήταν η μεταβίβαση των μετοχών. Αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος να θέλει να αποκτήσει μία ΠΑΕ με τόσα χρέη. Εκεί είναι το κλειδί και όχι στις προτάσεις. Προθέσεις υπάρχουν, αλλά ως εκεί. Είμαστε προετοιμασμένοι και ο χρόνος είναι σημαντικός παράγων. Πρέπει μέχρι τις 15 Ιουνίου να δηλωθεί η συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει απεριόριστος χρόνος...

Θα είναι εγκληματικό να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στο πρωτάθλημα με τον Κώστα Πηλαδάκη. Μοιραία πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα οδηγηθεί σε μηδενισμούς και σε αναγκαστικό υποβιβασμό».

«Θα είναι εγκληματικό να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στο πρωτάθλημα με τον Κώστα Πηλαδάκη. Μοιραία πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα οδηγηθεί σε μηδενισμούς και σε αναγκαστικό υποβιβασμό»

Για τη διαφορά της συγχώνευσης με τη λύση της αγοράς ΑΦΜ:

«Στη συγχώνευση υπάρχει η προϋπόθεση να δεχτούν τα μητρικά σωματεία. Από εμάς δεν υπάρχει αυτό. Στη στεγνή αγορά ΑΦΜ δεν απαιτείται. Είναι καθαρή αγοραπωλησία και μετά βαφτίζεται η ομάδα κατά το δοκούν. Στην περίπτωση της συγχώνευσης η πρόταση περιελάμβανε βασικά την παραμονή του Πηλαδάκη. Εάν δεν υπήρχε αυτό, τότε θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε.

«Στην περίπτωση της συγχώνευσης η πρόταση περιελάμβανε βασικά την παραμονή του Πηλαδάκη. Εάν δεν υπήρχε αυτό, τότε θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε. Προϋπόθεση είναι να μην υπάρχει ο Πηλαδάκης. Ο κύκλος του έχει κλείσει»

Προϋπόθεση είναι να μην υπάρχει ο Πηλαδάκης. Ο κύκλος του έχει κλείσει. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος Πηλαδάκης δεν ήθελε να σκαλίζουμε διάφορα θέματα, όπως του γηπέδου, των μεταγραφών, των εισιτηρίων».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει η Ερασιτεχνική το ποδοσφαιρικό τμήμα:

«Θα είναι κατάντια να φτάσει εκεί η κατάσταση, αλλά θα είναι μία τίμια και ρεαλιστική λύση. Η ΑΕΛ έχει δεκάδες ποδοσφαιριστές δανεικούς σε ομάδες της Γ' και Δ' Εθνικής. Θα μπουν και κερασάκια στο ρόστερ και η Γ' Εθνική θα είναι μία παρένθεση για την ολική επαναφορά»

«Θα είναι κατάντια να φτάσει εκεί η κατάσταση, αλλά θα είναι μία τίμια και ρεαλιστική λύση. Δεν θα απαιτήσει την αλλοίωση του DNA της ΑΕΛ. Η ΑΕΛ έχει δεκάδες ποδοσφαιριστές δανεικούς σε ομάδες της Γ' και Δ' Εθνικής. Έχουμε την ομάδα νέων, οπότε αν ξεκινήσουμε από τη Γ' Εθνική η ΑΕΛ δεν θα είναι στο μηδέν. Ειναι παίκτες περιζήτητοι, οι οποίοι αν δουλευτούν μπορούν να γίνουν η βάση. Θα μπουν και κερασάκια στο ρόστερ και η Γ' Εθνική θα είναι μία παρένθεση για την ολική επαναφορά».

Last modified onΚυριακή, 09 Ιούνιος 2013 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep