Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Εδώ να μείνω...»

Ο Χάρης Σιλιγαρδάκης εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην ΑΕΛ Καλλονής και στη Super League.

O αμυντικός μέσος της ομάδας της Λέσβου ήταν από τα βασικά στελέχη στη φετινή πρωταγωνιστική πορεία και σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΛΚ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Μπάμπη Τεννέ και τον Νίκο Μιχαλάκη.

«Αντικειμενικά ανεβήκαμε δίκαια, γιατί κάναμε έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο με μία μόλις ήττα σε δύσκολα εκτός έδρας ματς», είπε αρχικά ο Σιλιγαρδάκης και συνέχισε για τους Απόλλωνα και Εργοτέλη: «Ο Απόλλων έδειξε αξιοθαύμαστη σταθερότητα και πανάξια επιστρέφει. Ο Εργοτέλης άρχισε εντυπωσιακά, στην πορεία με την «κοιλιά» κάποιοι φοβήθηκαν, αλλά τελικά τα κατάφερε».

Για τα play off: «Δεν υπάρχει φαβορί. Δίνω 25% πιθανότητες σε κάθε ομάδα».

Για το μέλλον του: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μείνω. Κάναμε τόσο κόπο να ανεβάσουμε την ομάδα και θα είναι ευχής έργο να μείνω».

Για το πρωτάθλημα: «Ήταν απίστευτο, με ιστορικές ομάδες και βαριές φανέλες. Στην αρχή 12 έβλεπα ότι θα διεκδικούσαν άνοδο, όπως και έγινε. Στην πορεία εμφανίστηκαν προβλήματα και έτσι οι πρώτοι επτά ξεφύγαμε. Εμείς δεν είχαμε οικονομικά προβλήματα. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν καταπληκτικό πρόεδρο, που έχει φτιάξει ένα φοβερό βοηθητικό, όπου δουλεύουμε σε απίστευτες συνθήκες. Σκεφτόμαστε μόνο τον αντίπαλο».

Για τον Μπάμπη Τεννέ: «Ήταν ο πρώτος μου προπονητής στον Άρη. Ξέρει να παίρνει το 110% από κάθε παίκτη. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Σε βοηθά ψυχολογικά, σε υποστηρίζει, είναι ήρεμος και εμπνέει σιγουριά. Η εμπειρία και η προσωπικότητά του ήταν καταλυτική».

Για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Δεν κατάλαβα τι έγινε. Κάποιος αποβλήθηκε από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και πηγαίνοντας στον πάγκο έκανε χειρονομίες. Μετά έγιναν τα γνωστά που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα. Δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζουν. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνιά. Δεν βγαίνει νόημα να πηγαίνει το θέμα από ανακοίνωση σε ανακοίνωση».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάιος 2013 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep