Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μου φιλούσαν τα χέρια»!

Ο Μπάμπης Τεννές χαρακτήρισε την άνοδο με την ΑΕΛΚ ως την πλέον συγκινητική από τις πέντε που έχει πανηγυρίσει.

Ο αρχιτέκτονας της σπουδαίας επιτυχίας για την ομάδα της Λέσβου, Μπάμπης Τεννές, πρόσθεσε στο παλμαρέ του μία ακόμα άνοδο, την 5η στην καριέρα του και σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3 σημείωσε ότι αυτή ήταν η πιο συγκινητική, ενώ όπως είπε: «Ο κόσμος στη Μυτιλήνη μου φιλούσε τα χέρια!».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπάμπη Τεννέ στον Sentra 103,3:

Για το μυστικό των τριών συνεχόμενων ανόδων στην καριέρα του:

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μυστικά. Είναι η καλή συνεργασία ανάμεσα στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες, ηκαλή ψυχολογία, τα καλά αποδυτήρια και μία διοίκηση που στηρίζει, όπως συμβαίνει στην Καλλονή. Αν βάλουμε, λοιπόν, όλα αυτά, θα βρούμε τι ακριβώς συμβαίνει και η ομάδα της Καλλονής κατάφερε να ανέβει στη Superleague».

Για τη συνεργασία του και αν θα παραμείνει στην ομάδα:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για συνέχιση συνεργασίας. Ολο το νησί διασκεδάζει, την άλλη εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει, θα συναντηθώ με τον πρόεδρο και θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα».

Για το τι σημαίνει ποδοσφαιρικά η Καλλονή:

«Αν δούμε τι ομάδες άφησε εκτός ανόδου η Καλλονή, θα καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας της. Εμειναν εκτός τριάδας ομάδες με ιστορία και πολύ καλά και γεμάτα ρόστερ. Εγώ πήγα στην ομάδα λίγο μετά τα Χριστούγεννα, όταν ήταν στην 13η θέση του πρωταθλήματος. Αρχικός μας στόχος ήταν να μπούμε στην επτάδα, παιχνίδι με παιχνίδι και παίζοντας καλά διαπιστώσαμε ότι έχουμε δυνατότητες να κάνουμε κάτι παραπάνω. Στην αρχή το πιστεύαμε μόνο εμείς, δεν το πίστευε ούτε ο κόσμος που ερχόταν στο γήπεδο σχετικά λίγος.

1.000-1.500 άτομα έρχονταν στο γήπεδο και χθες δυο ώρες πριν την έναρξη του ματς, όταν φθάσαμε στην έδρα μας, είδαμε ένα γήπεδο να ΄χει 4-5 χιλιάδες κόσμο. Ηταν, πραγματικά εξωπραγματικό. Δεν υπήρχε πολυκατοικία να μην έχει κόσμο, αποκλείεται ο κόσμος στη Μυτιλήνη να ΄χει υψοφοβία από τον κόσμο που βρισκόταν στις γύρω πολυκατοικίες. Ήταν απίστευτο αυτό το πράγμα που έγινε. Δεν το περιμέναμε ούτε εμείς».

Για το τι σημαίνει αυτή η επιτυχία για νησί και όχι μόνο:

«Κατ' αρχήν δεν πρέπει να αγνοούμε ότι η Μυτιλήνη είναι το 3ο μεγαλύτερο νησί. Βρίσκεται στο Βόρειο Αιγαίο και για πρώτη φορά ομάδα από αυτό τον τόπο θα μετάσχει στην κορυφαία κατηγορία. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, και τα γύρω νησιά να στηρίξουν την προσπάθεια της Καλλονής».

Για το πρόβλημα στο θέμα του γηπέδου:

«Αποκλείεται να της δοθεί άδεια να παίξει εδώ. Το θέμα του γηπέδου ίσως να μας βρήκε ανέτοιμους και είναι χαρακτηριστικό πως στις συζητήσεις των διοικούντων μέσα στα πανηγύρια κυριαρχούσε η αυριανή μέρα. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να φιλοξενήσει γήπεδο την ομάδα όχι βέβαια στα πρώτα ματς αγώνες της Superleague. Νομίζω ότι θα καταφέρουν οι άνθρωποι της Καλλονής σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τη δημοτική αρχή γιατί έχουν μεγάλη διάθεση».

Για την τελική γεύση από το πρωτάθλημα των 40 αγωνιστικών:

«Θέλω, κατ' αρχήν, να δώσω συγχαρητήρια στη Football League και στον κύριο Καλογιάννη. Εγινε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα. Ηταν, βέβαια, εξοντωτικό, οι 40 αγωνιστικές και ειδικά για μας με αεροπλάνο, καράβι, πούλμαν και διανυκτέρευση πολλές φορές και στο αεροδρόμιο ήταν εξοντωτικό Δεν νομίζω ότι είναι καλό ένα τέτοιο πρωτάθλημα με 21 ομάδες. Τα περιθώρια ήταν στενά από χρονικά περιθώρια, εμείς δεν προλαβαίναμε να κάνουμε προπονήσεις. Οι παίκτες επιβαρύνθηκαν, διότι τα ταξίδια μας ήταν πολλά και δύσκολα με αεροπλάνο, πούλμαν και καράβι… Πολλά».

Για τον ίδιο, αλλά και για το αν η Καλλονή μπορεί να σταθεί στη Superleague:

«Μια χαρά θα φάμε, θα πιούμε, τι νομίζετε γιατί έμεινα στη Μυτιλήνη, για να κάνω προπονήσεις; Τώρα για το συμβόλαιο μου, θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες. Τώρα σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή της ομάδας στη Superleague, ναι, είναι πολύ βαρύ το φορτίο, αλλά βλέποντας το πάθος του κόσμου και γνωρίζοντας τον πρόεδρο μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάιος 2013 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep