Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην μπούμε σε περιπέτειες»

Άδικη χαρακτήρισε την αποβολή του Ιορδανίδη ο βοηθός του Γιώργου Φοιρού, Γιάννης Συμεωνίδης.

Ο βοηθός προπονητή του Πιερικού δήλωσε μετά το 1-1 με την Καβάλα: «Θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να κερδίσουμε, ώστε να δούμε το μέλλον πιο αισιόδοξα. Παρ' όλα αυτά δε μπήκαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά φάνηκαν αγχωμένα και δεχτήκαμε πάλι γκολ στο πρώτο τέταρτο. Στο δεύτερο μέρος, με τις εντολές στα αποδυτήρια, γίναμε πιο επιθετικοί, ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα και πιέζαμε τον αντίπαλο στα καρέ του. Δυστυχώς όμως με την άδικη, νομίζω, αποβολή, αποκτήσαμε μειονέκτημα κι έτσι το παιχνίδι στα τελευταία 20-25 λεπτά έγινε γκραν κινιόλ και μπορούσε να κερδίσει οποιοσδήποτε.

Πρέπει να προσέξουμε πολύ ώστε η ομάδα να μη μπει σε περιπέτειες. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη κι ένα ακόμα την Κυριακή με ομάδες που ψάχνουν τη σωτηρία (Βύζας και Φωκικός). Σίγουρα τα παιδιά προσπάθησαν μετά την αποβολή πάρα πολύ παρότι τα συνεχή παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή είναι εξοντωτικά και είναι αρκετά κουρασμένα, γι' αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική θέση. Συγχαρητήρια στην Καβάλα, είναι ευχάριστο που παίζουν νέα παιδιά, φάνηκε ότι δεν είναι αδιάφορη και μακάρι να συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Ο επιθετικός, Ηλίας Μανίκας ανέφερε: «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Θέλαμε τη νίκη, γιατί προερχόμασταν από αρνητικό σερί. Προσπαθούμε όλοι στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις για το καλύτερο δυνατό. Όλοι είμαστε συνειδητοποιημένοι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε, γι' αυτό και δε θα πανηγυρίζουμε όταν με το καλό σωθούμε. Ο καθένας πρέπει να σκεφτεί ότι αυτή η ομάδα πρέπει να πάει εκεί που της αξίζει.

Σήμερα στο γήπεδο υπήρχε ένας διαιτητής που μας ειρωνευόταν συνέχεια, πιστεύω ότι βρέθηκε σε κακή μέρα. Πρέπει οι διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί, είναι οι μοναδικοί που παίρνουν προκαταβολικά τα χρήματά τους και παίζουν χωρίς άγχος. 

Συγχαρητήρια στην Καβάλα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο μέρος. Μετά το 0-1 καταφέραμε και ισοφαρίσαμε ενώ ο διαιτητής μας ακύρωσε κι ένα γκολ που δε ξέρω αν είναι κανονικό. Έβγαλε μια κόκκινη κάρτα σε φάση που πιστεύω ότι ο Λαζαρίδης κάλυπτε τον τελευταίο παίκτη. Έχουμε τώρα δυο δύσκολα παιχνίδια σε έξι ημέρες, θα ψάξουμε να βρούμε τους βαθμούς για να σωθούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα και δε θα πανηγυρίζουμε όταν το πετύχουμε».

 

Πηγή: www.katerinisport.gr

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2013 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep