Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάχνει τροχιά... ανάπτυξης

Ο Πιερικός επιδιώκει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο των τελευταίων αγώνων.

Έπειτα από τέσσερις διαδοχικούς ηττημένους αγώνες και επτά χωρίς νίκη, οι Κατερινιώτες ψάχνουν το τρίποντο που θα τους οδηγήσει και πάλι σε τροχιά νικηφόρων αποτελέσματων. Βέβαια οι «μελανόλευκοι» κλήθηκαν στα συγκεκριμένα ματς να αντιμετωπίσουν ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο, οπότε κατά κάποιο τρόπο δικαιολογείται η αγωνιστική πτώση.
Την Κυριακή (7/4) με την Καβάλα ο Γιώργος Φοιρός και οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τους «Αργοναύτες» και το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι στην αποστολή μετέχουν και πάλι τα «δυνατά χαρτιά» της ομάδας. Ντάνι, Μπελόσεβιτς, Ντόικιτς έχουν ξεπεράσει οριστικά τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Ίτσιος έμεινε εκτός 19άδας για αγωνιστικούς λόγους. Παναγιωτίδης, Βραχνός και Πατσιογιώργος θα αγωνιστούν την Κυριακή (7/4) με τους Νέους στο ματς με την Καλλονή.

Η αποστολή του Πιερικού είναι η εξής: Βασιλειάδης, Παπατολίκας, Νίκου, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Πολίτης, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Ντάνι, Μπελόσεβιτς, Καθάριος, Αποστολίδης, Μανίκας, Ελευθεριάδης, Μασάδο, Ανδριόπουλος, Σεχολάρι, Καραγκούνης, Παπατόλιος.

Last modified onΣάββατο, 06 Απρίλιος 2013 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep