Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φυντάνης: «Κάναμε ένα μικρό θαύμα»

Υποχρεωμένος να κερδίζει παντού είναι ο Βύζας σύμφωνα με τον Ηλία Φυντάνη.

Μετά την ισοπαλία με τον Θρασύβουλο ο τεχνικός των Μεγαριτών είπε: «Σήμερα αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που είχε ακριβώς τον ίδιο στόχο με εμάς. Αλλά για να έχουμε τον ίδιο στόχο με τον Θρασύβουλο, κάναμε ένα μικρό θαύμα. Όλοι είχαν ξεγραμμένο τον Βύζαντα, αλλά κάναμε δύο νίκες σε δύο ματς. Έπρεπε να νικήσουμε το σημερινό ματς. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Θρασύβουλο, έπαιξε πολύ αμυντικά, χωρίς να μας απειλήσει. Εμείς είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες. Αν δεν απέκρουε την κεφαλιά του Κρολ, ο Σταυριανός θα είχαμε νικήσει. Βρισκόμαστε μέσα στον στόχο μας, καθώς έχουμε συγκεντρώσει 7 βαθμούς σε 3 ματς».

Για το αν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής, στην ομάδα νέων, ο οποίος να μπορεί να πλαισιώνει τον Κρολ: «Ο μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός, τον οποίο διαθέτουμε, είναι ο Κρολ. Δεν υπάρχει άλλος επιθετικός. Προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις από τους μεσοεπιθετικούς μας».

 

Κώστας Χαρτσιάς (ποδοσφαιριστής Βύζαντα): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ξέραμε ότι αν κερδίζαμε θα βρισκόμασταν πάνω από τον Θρασύβουλο. Στο α’ ημίχρονο το ματς μας βγήκε όπως θέλαμε. Στο δεύτερο, υπήρχε η ευκαιρία του Κρολ. Είχαμε κάνει υπέρβαση με τους έξι βαθμούς σε δύο ματς».
Για το αν έχουν άγχος αυτός και οι συμπαίκτες του: «Γενικότερα υπάρχει άγχος, επειδή πρέπει να κυνηγάμε συνεχώς τα θετικά αποτελέσματα. Σήμερα παίξαμε καλά, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep