Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Νίκη, μισή παραμονή»

Με τρίποντο σε βάρος του Θρασύβουλου ο Βύζας Μεγάρων εγκαταλείπει την τελευταία δυάδα έπειτα από 17 αγωνιστικές!

Ένα θαύμα κυνηγούσαν οι «κιτρινόμαυροι» στις τελευταίες αγωνιστικές και στο ντέρμπι παραμονής της Τετάρτης (13/03, 16:30) με τον Θρασύβουλο θα παραταχθούν προερχόμενοι από δύο διαδοχικά τρίποντα. Οι νίκες απέναντι σε Εθνικό Γαζώρου και Παναχαϊκή έβαλαν του «κιτρινόμαυρους» ξανά στο παιχνίδι της σωτηρίας και το πλέον σημαντικό ματς το δίνουν κόντρα στην ομάδα της Φυλής, καθώς αν επικρατήσουν, τότε θα πατήσουν στη 19η θέση και θα ξεφύγουν από την τροχιά του απευθείας υποβιβασμού για πρώτη φορά μετά την 9η αγωνιστική.

«Με νίκη στο συγκεκριμένο ματς ο στόχος της σωτηρίας θα έχει επιτευχθεί κατά μεγάλο ποσοστό», δήλωσε στο flnews.gr ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία το απόγευμα της Τρίτης (12/03) και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που κατέλυσε σε ξενοδοχείο. Μόνη αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο ματς είναι η είσοδος του Νικολέτου στην 20άδα αντί του Ζάρκου.

Ο Κρολ ακολούθησε θεραπεία, όμως αναμένεται να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πουρή, Δημαράκη, Αρναρέλη, Σπαγή, Γκεμίση, Λιόλιο, Μπιτσάκο, Γρομητσάρη, Νικολόπουλο, Μανδύλη, Π. Βλάχο, Θ. Βλάχο, Χαρτσιά, Κρολ, Σιώκο, Ταμπάκη, Κατράνα, Κοκόλη, Νικολέτο, Πούρνο.

Last modified onΤρίτη, 12 Μάρτιος 2013 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep