Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΑΕΛ... ξανά

Η ΑΕΛ θέλει να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό και να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα.

Η εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό ήταν απογοητευτική. Ωστόσο, οι «βυσσινί» κατάφεραν να φύγουν από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου με τον πόντο. Φυσικά, γνωρίζουν ότι την Κυριακή (10/03) πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο ματς με τον Παναιτωλικό για να συνεχίσουν την αναρρίχησή τους και να εδραιωθούν στην πρώτη τριάδα. Ο τεχνικός, Τίμος Καβακάς υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του ότι η ομάδα του Αγρινίου είναι ίσως η ποιοτικότερη ομάδα και συνέστησε προσοχή για να έρθει το τρίποντο.

Στη διάθεση του Καβακά βρίσκεται εκ νέου ο Λιαπάκης που αποθεραπεύτηκε. Αντίθετα, οι Φρανκου, Πόνσε είναι τραυματίες και ο Ραπτάκης βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ζεκίνια.

Η αποστολή: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Καρακώστας, Γιώτας, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Δημόπουλος, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Λιαπάκης, Πότσι, Μπλέντι, Ζεκίνια, Δεινόπαπας, Χασομέρης, Τσίγκας, Αλεξάντροβιτς, Κρητικός Σ.


Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων φοιτητών του ΤΕΙ Λάρισας, Σάββα Παπαδόπουλου και Νίκου Πολυχρόνη. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 υπέβαλε σχετικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή της Football League, η οποία το έκανε αποδεκτό.

Last modified onΣάββατο, 09 Μάρτιος 2013 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep