Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παιχνίδι για τον Στέφανο

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Φιλανθρωπικό παιχνίδι για την οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και οπαδού της ΑΕΛ, Στέφανου Πράσινου.

O Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του νομού Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΛ “Monsters” , διοργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με σκοπό την ηθική, ψυχολογική και οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και οπαδού της ΑΕΛ, Στέφανου Πράσινου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 15:30 στο “AEL FC ARENA” και η ΑΕΛ κάλεσε όλους τους φίλους της ομάδας και όλους τους Λαρισαίους να δώσουν δυναμικό «παρών», «δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς έναν συνάνθρωπό μας και μέλος της μεγάλης «βυσσινί» οικογένειας που δίνει το δικό του δύσκολο αγώνα» όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

 

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ, ακόμα, γνωστοποίησε τα ακόλουθα: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που υπενθυμίζει την ιστορία, τα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις της ομάδας μας, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Στο πλαίσιο αυτό, χαιρετίζει την κίνηση για τον εορτασμό των 25 χρόνων από το επονομαζόμενο «ποδοσφαιρικό Κιλελέρ», μια εκδήλωση που η σύλληψη της ιδέας και η υλοποίησή της αποτελούν πρωτοβουλία αποκλειστικά φίλων της ΑΕΛ και ανθρώπων που συμμετείχαν στα γεγονότα του Μαρτίου του ’88.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 μπορεί να μη συμμετέχει στο κομμάτι της διοργάνωσης, αλλά παραμένει πρόθυμη να παράσχει κάθε διευκόλυνση, ενώ αποδεχόμενη σχετικό αίτημα των διοργανωτών θα μεριμνήσει – σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λάρισας – για την διάθεση των εσόδων της εκδήλωσης σε ευαγή ιδρύματα».

Last modified onΤετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep