Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«ΑΕΛ σωστής διαχείρισης»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Θανάσης Τσίγκας εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η ΑΕΛ θα αντεπεξέλθει στα διαδοχικά ματς.

Ο έμπειρος επιθετικός της θεσσαλικής ομάδας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στάθηκε στην πολύ καλή ψυχολογία της ΑΕΛ έπειτα από το τρίποντο σε βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών:

«Σίγουρα όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι η ψυχολογία είναι η καλύτερη και η δουλειά της εβδομάδας είναι πιο εύκολη για όλους. Από εκεί και πέρα εμείς πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που αρχίζουν στο πρωτάθλημα:

«Τώρα που ξεκινούν τα συνεχόμενα παιχνίδια, θα δείξει ποιες ομάδες μπορούν να παραμείνουν ψηλά. Είναι πολύ σημαντικό το πώς θα καταφέρουν οι ομάδες να διαχειριστούν το ροστερ τους. Εμείς έχουμε τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν αυτή τη σωστή διαχείριση και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Για το ποιες ομάδες βλέπει να διεκδικούν την άνοδο:

«Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, γιατί είναι περίεργο το πρωτάθλημα. Με δύο καλά ή κακά αποτελέσματα μπορεί μία ομάδα να βρεθεί ψηλά ή χαμηλά. Είναι ένα απρόβλεπτο πρωτάθλημα και πάρα πολλά θα κριθούν στα συνεχόμενα παιχνίδια που ξεκινούν».

Για το τι δεν είχε η ΑΕΛ στα προηγούμενα παιχνίδια:

«Δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια. Ειδικά όταν παίζουμε μέσα στην έδρα μας πολλές ομάδες παίζουν κλειστά. Εξαρτάται, όμως, από πολλές παραμέτρους που μπορεί να μην κερδίσουμε έναν αγώνα. Πολλές ομάδες παίζουν πιο αμυντικά όταν έρχονται στην έδρα μας».

Για το ότι πολλές ομάδες από την επαρχία κάνουν καλή πορεία στη Σούπερ Λίγκα και το κατά πόσο μπορεί η Λάρισα να κάνει το ίδιο, αλλά και τι περιμένει ο κόσμος από την ομάδα:

«Είναι πολύ ευχάριστο το ότι ομάδες από την επαρχία κάνουν πολύ καλή πορεία. Τώρα όσον αφορά τη Λάρισα, το έχει δείξει η ιστορία της το τι μπορεί να κάνει. Έχουμε βαριά φανέλα και δεν τίθεται θέμα για το αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στη Σούπερ Λίγκα. Ο κόσμος είναι πολύ απαιτητικός και δικαιωματικά ζητάει από εμάς να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Last modified onΤρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep