Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Πέντε λάθη για το γκολ»

Ο Ηλίας Φυντάνης στάθηκε στην αδράνεια της άμυνας του που δέχθηκε πίεση, αλλά όχι και φάσεις από τον Παναιτωλικό.

Ο προπονητής του Βύζαντα τόνισε πως η ομάδα του διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς μέχρι να δεχθεί το γκολ, αλλά από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός πήρε αυτό που ήθελε με ένα γκολ που το κατατάσσει ανάμεσα στα δέκα κορυφαία της Ευρώπης.

«Θα ήταν αδικία να μην δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα μεγαλύτερης κλάσης που έχει τις δυνατότητες και πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Super League. Μέχρι να δεχθούμε το γκολ διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Χάσαμε μια κλασική ευκαιρία πριν την επίτευξη του γκολ και χωρίς να έχει σημειώσει ούτε μια φάση στην εστία μας μέχρι τότε ο Παναιτωλικός. Δεχθήκαμε ένα γκολ που νομίζω πως ήταν παιδική χαρά. Κάναμε πέντε λάθη στην ίδια φάση για να σημειωθεί γκολ και κανείς δεν έδιωξε την μπάλα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με το ίδιο σκεπτικό, πιέσαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε από τα άκρα να τον απειλήσουμε. Εκεί που δεχόμαστε την πίεση του αντιπάλου και βγαίνουμε σωστά στην κόντρα, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ που για εμένα μπαίνει στα δέκα καλύτερα γκολ της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, μετά το 2-0 ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που ξέρει να διαχειριστεί το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη. Δεν θα σχολιάσω καθόλου το τρίτο γκολ, είδατε όλοι πως μπήκε. Δεν πρέπει να κατακρίνουμε τον τερματοφύλακα, ο οποίος είχε δύο πολύ καλές επεμβάσεις σε προηγούμενες φάσεις και κρ΄τησε το σκορ. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια, με τα νέα παιδιά που έχουμε. Είναι δύσκολο το έργο, αλλά νομίζω πως με τέτοιες εμφανίσεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες μας κρατάνε ζωντανούς, μας δίνουν ψυχολογία για να παλέψουμε για τους στόχους μας».

 

Οι οπαδοί της ομάδας τα έβαλαν με τους ανθρώπους της διοίκησης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Σε όλες τις ομάδες όταν έρχεται η ήττα, ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος. Ακόμη περισσότερο όταν σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που ζούμε να πληρώνουν εισιτήριο για να έρθουν να δουν την ομάδα τους. Σήμερα ήρθαν, βοήθησαν την ομάδα. Θα το πω πάλι, όταν έχεις μια ομάδα ισχυρή δεν το κάνεις, αλλά εμείς χρειάζεται να επιστρέψουμε στο γήπεδο μας. Αν το ματς με τον Παναιτωλικό γινόταν εκεί σήμερα θα είχε πρόβλημα ο αντίπαλός μας. Ισως να μην μπορούσε να σκοράρει κιόλας, διότι το γήπεδο είναι πιο μικρό και μπορείς να κλείσεις τους χώρους εκεί. Νομίζω πως με την προσπάθεια που θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια θα γλυκάνουμε τον κόσμο και θα έρθει πάλι κοντά μας. Εχουν το δίκιο τους διότι η ομάδα αποδυναμώθηκε, αλλά αυτά είναι τα παιδιά που είναι τώρα στο ρόστερ και χρειάζονται την στήριξη του για την προσπάθεια που κάνουν».

Last modified onΚυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep