Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δύσκολα, αλλά...»

Ο Ηλίας Φυντάνης ζήτησε τη βοήθεια των φιλάθλων του Βύζαντα ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο πρώτος γύρος για τους Μεγαρείς ξεκίνησε με ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κυριακή (24/02) τους περιμένει ένα ακόμα δύσκολο ματς, με τον Παναιτωλικό εντός έδρας. Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία και ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης με δηλώσεις του στο flnews.gr ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων.

«Έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε», είπε ο Φυντάνης και σημείωσε: «Θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας στην προσπάθεια που κάνουμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Πιστεύω στους νεαρούς παίκτες μας, μου αρέσουν τα δύσκολα και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να πετύχουμε τον στόχο».

Στη διάθεση του Φυντάνη επιστρέφουν οι Αλέξης Μπιτσάκος, Χρήστος Γρομητσάρης που ήταν τιμωρημένοι. Έτσι, η αποστολή έχει ως εξής: Πουρής, Δημακάκης, Νικολόπουλος, Γρομητσάρης, Ταμπάκης, Θ. Βλάχος, Π. Βλάχος, Χαρτσιάς, Λιόλιος, Γκεσμίσης, Σπαγής, Μπιτσάκος, Κρολ, Αρναρέλης, Διαμαντόπουλος, Πούρνος, Σιώκος, Ζάρκος, Κατράνας, Κοκόλης.

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2013 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep