Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Ζεκίνια η ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η ομάδα του κάμπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αναγέννηση Γιαννιτσών την Κυριακή (24/2), με τον Τίμο Καβακά να μετρά πέντε απόντες, αλλά και την επιστροφή του Ζεκίνια.

Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια στα οποία είχε μείνει στο «ψυγείο» λόγω της μη συναίνεσης στη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε, ο Ζοζέ Ζεκίνια επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΛ. Κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Τίμος Καβακάς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πορτογάλου, όπως και των Πόνσε και Καρακώστα που επιστρέφουν. Αντίθετα δεν υπολογίζονται οι Λιαπάκης, Ραπτάκης, που βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης, όπως επίσης και οι Σέρεμετ, Σκόνδρας, Χασομέρης, που εκτίουν ποινή λόγω καρτών.
Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν το πρωί του Σαββάτου (23/2) την προετοιμασία τους, μετά το τέλος της οποίας ο Καβακάς ανακοίνωσε την εξής αποστολή: Φιρινίδης, Μάλτζαρης, Καρακώστας, Γιώτας, Παπαγεωργίου, Σκούπρας, Παγώνης, Δημόπουλος, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Πότσι, Μπλέντι, Ζεκίνια, Δεινόπαπας, Πόνσε, Τσίγκας, Φρανκού, Κρητικός Σ., Κρητικός Τ.

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2013 13:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep