Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στράντζαλης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ανέλαβε τις ευθύνες του ο Γιώργος Στράντζαλης για την ισοπαλία κόντρα στον Φωκικό στο Καυτανζόγλειο.

Ο προπονητής του Ηρακλής, ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός πως ο Ηρακλής δεν κατάφερε για ακόμα ένα ματς στο Καυτανζόγλειο να πάρει τη νίκη, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του προσπαθεί...

Αναλυτικά:

«Αναλαμβάνω την ευθύνη. Έπρεπε να τους βάλουμε στην εστία και να πετυχουμε 3 γκολ, αλλά τους δώσαμε το δικαίωμα. Μας αποσυντώνησε το γκολ που δεχτήκαμε, γι' αυτό πίστευα ότι το γκολ που πετύχαμε θα μας βοηθούσε να πετύχουμε κι' άλλο γκολ με τον τρόπο που επιλέγουμε να παίζουμε, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε. Θα έπρεπε, αφού ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και πετύχαμε πρώτη φορά ένα τόσο γρήγορο τέρμα, να προστατέψουμε την όλη αυτή προσπάθεια που έχουμε χτίσει τις τελευταίες εβδομάδες. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια, δεν θέλω να αδικήσω κανέναν αυτή την στιγμή, όπως θα πρέπει να υποστηρίξω πάρα πολύ και τον Παπαστεριανό που έγινε αλλαγή στην αλλαγή με τον τρόπο που έγινε, γιατί θεωρώ ότι το παιχνίδι θα το παίρναμε έστω και στο 95', από την στιγμή που αντίπαλος είχε μείνει με 10 παίκτες. Αυτή η ομάδα έχει ένα πλάνο, έχει έναν ρυθμό, έχει ουσία και πάνω απ' όλα έχει εμπιστοσύνη. Το θέμα είναι πότε θα κερδίσουμε εδώ μέσα. Το διεκδικούμε όμως, το διεκδικούμε με νύχια και με δόντια. Ίσως να μας αδικεί το σκορ γιατί είχε μείνει ο αντίπαλος και με δέκα παίκτες. Αλλά δεν μπορώ να αδικήσω μια προσπάθεια που φαίνεται ότι θέλει να κερδίσει μια ομάδα, δεν είναι αδιάφορη αυτή η ομάδα, δεν έχει κακή εμφάνιση. Ενδεχομένως να είχαμε κάποιους παίκτες σε κακή μέρα. Έπρεπε να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το ματς όπως είχαμε πει όλη την εβδομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Υπάρχουν δεδομένοι στόχοι και σε δεδομένες θέσεις, αλλά δεν θα υπάρξουν πάρα πολλές αλλαγές, γιατί θεωρώ ότι το υπάρχον υλικό αρκεί».

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2013 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep