Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στράντζαλης: «Να σηκώσουμε κεφάλι»

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης κράτησε μόνο την προσπάθεια από την ισοπαλία (0-0) με τη Δόξα Δράμας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Στράντζαλης δήλωσε: «Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και ανταγωνιστικό. Είναι πάρα πολλές ομάδες κοντά στη βαθμολογία. Κάθε αντίπαλος που υποδεχόμαστε έρχεται στο Καυτανζόγλειο για την ισοπαλία, καθώς γνωρίζει την ιστορία του Ηρακλή και ποια ομάδα έρχεται να αντιμετωπίσει» και συμπλήρωσε: «Κρατάω μια προσπάθεια που έγινε, αλλά δεν είχαμε επιλογές, ούτως ώστε να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου. Είναι άσχημο όντως το αποτέλεσμα για μας. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Είναι άστοχο να απογοητευτούμε καθώς έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Για τις τρεις ισοπαλίες στις εντός έδρας αναμετρήσεις, τόνισε: «Εμείς πρέπει να κάνουμε έδρα το Καυτανζόγλειο και πολύ σύντομα θα υπάρχει και το θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι η κατάσταση του γηπέδου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο».

Για την αντικατάσταση του Μπανγκουρά, σχολίασε: «Βγήκε λόγω κούρασης. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον παίκτη που μπήκε στον αγώνα (σ.σ. Γεωργίου)».

Για το σύστημα που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Ο Στεφανίδης ήρθε περισσότερο προς το κέντρο, ώστε να απελευθερωθεί, όμως δεν μας ήρθε η τελική πάσα. Δεν έχουμε κάποιο καθαρόαιμο επιθετικό».

Ερωτηθείς, αν η ομάδα αποκτήσει κάποιον επιθετικό, επισήμανε: «Όχι. Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη για τον Δεκέμβριο. Εμπιστεύομαι τους παίκτες που έχω».

Τι πρέπει να αλλάξει ο Ηρακλής ενόψει Καλλονής, απάντησε: «Το γκολ. Να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Ο Άκης Γεωργίου ανέφερε: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε για δεύτερο σερί παιχνίδι να κερδίσουμε. Θέλω να σταθώ στο πρωτάθλημα που είναι αρκετά μεγάλο και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος» είπε ο 25χρονος άσος και πρόσθεσε: «Βλέπω μία προσπάθεια να γίνονται από όλα τα παιδιά. Τώρα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που πάμε για τη νίκη επί της Καλλονής».
Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep