Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οφσάιντ ή όχι;

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Από τον φωτογραφικό φακό του Μιχάλη Μπατζιόλα η μόνη λήψη στην ευθεία από το γκολ του Ζοέλ Τσιμπάμπα. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Πολύς λόγος έγινε για το γκολ της ΑΕΛ στο γήπεδο της Αγυιάς. Το replay δεν ήταν στην ευθεία, οπότε ασφαλές συμπέρασμα δεν ήταν δυνατό να βγει, πόσω μάλλον για τον επόπτη που έπρεπε να υποδείξει άμεσα αν ήταν κανονικό ή όχι.

Η ιστοσελίδα sportlarissa.gr, λοιπόν, δημοσίευσε τη φωτογραφία του Μιχάλη Μπατζιόλα από την ευθεία. Η μπάλα έχει φύγει από τα πόδια του Χασομέρη και ο Τσιμπάμπα βρίσκεται πίσω από αυτή, δηλαδή σε κανονική θέση. Ωστόσο, χωρίς το replay δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα, καθώς δεν φαίνεται πού βρίσκεται ο Αφρικανός όταν η μπάλα φεύγει από τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

 

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε και ανακοίνωση:

«Πολύς λόγος έγινε για το γκολ της ΑΕΛ στον χθεσινό αγώνα της Πάτρας. Η εγκυρότητά του αμφισβητήθηκε με… κατηγορηματικές δηλώσεις από πλευράς γηπεδούχων, έγινε «σημαία» και προβλήθηκε ως «ακλόνητο» επιχείρημα για την καλλιέργεια αίσθησης αδικίας, αμφισβητώντας κατ' επέκταση το γεγονός ότι η ΑΕΛ όσα κέρδισε στον συγκεκριμένο αγώνα τα κέρδισε με την αξία της.

Η προσπάθεια δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων, όμως, έπεσε στο κενό, καθώς η επιχειρηματολογία στην οποία στηρίζεται αποδείχθηκε εντελώς αβάσιμη. Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την εγκυρότητα του γκολ της ΑΕΛ είναι η φωτογραφία που δημοσίευε η ιστοσελίδα www.sportlarissa.gr, στην οποία φαίνεται καθαρά ότι τη στιγμή που η μπάλα φεύγει από τα πόδια του Δημήτρη Χασομέρη με αποδέκτη τον Ζόελ Τσιμπάμπα, οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην ίδια ευθεία. Ως εκ τούτου καμία περίπτωση οφσάιντ δεν υπάρχει…».

 

Last modified onΣάββατο, 03 Νοέμβριος 2012 12:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep