Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζιώγας: «Δεν είναι αυτές συμπεριφορές»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο τεχνικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε δυσαρεστημένος από τα όσα έγιναν στην Πάτρα, στο παιχνίδι της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή.

Ο Μιχάλης Ζιώγας είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε μια καλή και ιστορική ομάδα με ποιότητα. Με στεναχώρησε ένα γεγονός που έγινε πριν από την έναρξη του αγώνα, μια επίθεση στον γενικό αρχηγό μας, τον Μίμη τον Τσακμακίδη. Δεν είναι συμπεριφορές που αρμόζουν σε μια ομάδα με την ιστορία της Παναχαϊκής. Όσον αφορά στο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα.

Όμως, όπως κόντρα στον Γάζωρο πέτυχε στο τέλος ένα δύσκολο γκολ που μας έδωσε τη νίκη, σήμερα ο Τσιμπάμπα έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα. Γνωρίζω καλά τη θέση γιατί έχω αγωνιστεί σε αυτή ως ποδοσφαιριστής και υπάρχουν φάσεις που μοιάζουν εύκολες, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Κάναμε μια αναγκαστική αλλαγή, αλλά διαχειριστήκαμε σωστά το ματς. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς με ένα δεύτερο γκολ μετά το 0-1. Σεμνά και ταπεινά συνεχίζουμε τη δουλειά»

-Ένα σχόλιο για τη φάση του γκολ της ομάδας σας;
«Δεν έχω εικόνα. Αλλά να μη στεκόμαστε μόνο σε αυτό. Το γκολ της Παναχαϊκής προήλθε από ανύπαρκτο κόρνερ. Επιπλέον είχαμε τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες».

-Είστε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα;
«Όχι, γιατί με βάση την εικόνα του αγώνα, δικαιούμασταν τη νίκη».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Νοέμβριος 2012 22:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep