Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Έχουμε βάθος»

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης στάθηκε στην υπομονή των παικτών του και στις αλλαγές που έφεραν την πρόκριση (3-1) απέναντι στον Ρούβα.

Ο Διλμπέρης μετά τη νίκη (3-1) στη Γέργερη μίλησε στο «serresports.gr» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα Κυπέλλου.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ και στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε τεράστιο πρόβλημα λόγω του γηπέδου στο να ακολουθήσουμε την τακτική που είχαμε σχεδιάσει. Δυσκολευόμασταν στην κυκλοφορία της μπάλας, ακόμη και στο να αμυνθούμε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο είχε καθολική υπεροχή, κάναμε και άλλες ευκαιρίες πριν έρθουν τα γκολ και δίκαια πήραμε τη νίκη στο φινάλε».

Για το αν φοβήθηκαν το παιχνίδι μετά το 1-0:

«Σαφώς. Ναι, δε το συζητώ. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ τόσο νωρίς και από μια αξιόλογη ομάδα, όπως απέδειξε ότι είναι ο Ρούβας, είναι λογικό να προβληματίζεσαι. Είχαμε και ντεσαβαντάζ στην ψυχολογία, αλλά στη συνέχεια δείξαμε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο».

Για το τι κρατάει ο ίδιος από αυτό τον αγώνα:

«Σίγουρα κρατάω την υπομονή που έδειξαν τα παιδιά στο παιχνίδι και την επιμονή στην τακτική. Είμαι χαρούμενος επίσης που κάποια παιδιά ήρθαν από τον πάγκο όπως ο Χαριτίδης, ο Κρυστάλλης, ο Καρυπίδης και βοήθησαν σημαντικά, δείχνοντας ότι έχουμε βάθος ως ομάδα και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι».

Για την Ξάνθη:

«Ακριβώς, περνάμε χωρίς αγώνα από τη 2η φάση, έχουμε μπροστά μας τους διπλούς αγώνες με την Ξάνθη και είμαστε χαρούμενοι γιατί μέσω αυτής της πρόκρισης εξυπηρετείται αφενός ο στόχος να συνεχίσουμε στον θεσμό και αφετέρου να συνεχίσουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία του Εθνικού Γαζώρου σε όλα τα επίπεδα».

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep