Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γάζωρος... ανατρεπτικός

Ο Εθνικός Γαζώρου ανέτρεψε το σε βάρος του σκορ στη Γέργερη και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου με 3-1 απέναντι στον Ρούβα.

Οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 8' με εκτέλεση πέναλτι του Κορδονούρη, όμως βρήκαν τις δυναμεις να αντιδράσουν και έφυγαν νικητές από τη Γέργερη και το γήπεδο του Ρούβα με 3-1. Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκα στη φάση του πέναλτι και ζήτησαν αποβολή του γκολκίπερ, Βαλσαμάκη.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ναλμπάντης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Ωστόσο, ο ίδιος στο 76' έφερε το ματς και στο 81' η «χρυσή» αλλαγή, Χαριτίδης έκανε το 2-1 και στο 94' ο Κοσμίδης διαμόρφωσε το 3-1.

Επόμενος αντίπαλος του Εθνικού Γαζώρου στην 3η φάση του Κυπέλλου η Skoda Ξάνθη σε διπλούς αγώνες.

 

ΡΟΥΒΑΣ: Χριστοδουλάκης, Λυράκης (83΄ Κίστος), Τζιράκης, Ντελία, Ανωγειανάκης (46΄Γκάτσης), Αντωνάκης, Ελκεμανς (70΄ Γκονζάλες), Κορδονούρης, Πετράς, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Γεωργιάδης, Γκόγκας (60΄Κρυστάλης), Κοσμίδης, Καπίας, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Νίρλας,Μουσικάκης (55΄Χαριτίδης), Κωνσταντινίδης (82΄ Καρυπίδης).

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep