Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζιώγας: «Πλέον… πιστεύουμε»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας χαρακτήρισε όπλο της ΑΕΛ τη φυσική κατάσταση.

Μετά τη νίκη (1-0) στο Μενίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό και την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου, ο Ζιώγας δήλωσε:

«Είχαμε πει ότι μας ενδιαφέρει το Κύπελλο και θέλαμε οπωσδήποτε να προκριθούμε. Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 2 γκολ σε ισάριθμες πολύ καλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όμως, για να μην μπει ένα γκολ χρειάζεται και η ικανότητα του τερματοφύλακα, ο οποίος και στην φάση με τον Τσιμπάμπα στο 2ο ημίχρονο αντέδρασε καταπληκτικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με σοβαρότητα. Έχουμε μπροστά μας ένα μικρό διάστημα για να ξεκουραστούμε. Το έχουμε ανάγκη, γιατί αυτά τα παιδιά έχουν δώσει πολλά. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα γνωρίζοντας ότι το οικογενειακό κλίμα είναι το μεγάλο μας όπλο.

Ευχαριστούμε τον Αχαρναϊκό για τη φιλοξενία και του ευχόμαστε να εκπληρώσει τους στόχους του».

-Το γεγονός ότι η ΑΕΛ σκοράρει επανειλημμένα στα τελευταία λεπτά σημαίνει κάτι;

«Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πιστεύει στον εαυτό της. Όπλο μας είναι η φυσική κατάσταση. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία σε κάποια παιδιά που πήραν ευκαιρίες και έδειξαν ότι αξίζουν, όπως ο Σκούπρας και ο Μάγγος, αλλά ο Σιατραβάνης που μπήκε στο τέλος. Η αγκαλιά του πατέρα είναι μεγάλη για όλους. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε το υλικό που έχουμε στα χέρια μας. Κάθε παιδί θα πρέπει να λειτουργεί έχοντας ως γνώμονα, πάνω απ’ όλα, το καλό της ομάδας. Είμαστε μια οικογένεια, δουλεύουμε και συνεχίζουμε».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Αποστόλης Σκόνδρας: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και για την πρόκριση και για το γεγονός ότι παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συνεχίζουμε με δουλειά και υπομονή για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Σε ερώτηση για τη φάση του 40ου λεπτό, στην οποία διαμαρτύρονται για χέρι οι γηπεδούχοι, ο Τρικαλινός αμυντικός είπε: «Στη συγκεκριμένη φάση έχω γυρισμένη πλάτη, οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση. Είναι στην κρίση του διαιτητή».

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep