Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πηλαδάκης: Μεταγραφές ουσίας»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης δέχτηκε φραστική επίθεση από οπαδούς του Αχαρναϊκού, ενώ μίλησε για την ενίσχυση των «βυσσινί».

Στις εξέδρες του γηπέδου του Μενιδίου βρέθηκε την Πέμπτη (25/10) ο Πηλαδάκης και δέχτηκε φραστική επίθεση από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων. Η κατάσταση δεν ξέφυγε και ο ίδιος έκανε δηλώσεις, προαναγγέλοντας ενίσχυση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων όσοι είναι στην ομάδα, με ευχαριστεί το γεγονός ότι και οι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν εγκλιματιστεί και προσφέρουν βοήθεια και μαζί με τους Έλληνες ο προπονητής έχει φτιάξει ένα σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά απ’ όλους, ήμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και πιστεύω ότι με σοβαρότητα, πειθαρχία και αρκετή δουλειά, μπορούμε να περιμένουμε πολλά από την ομάδα μας».

Ερωτώμενος για τις αδυναμίες αλλά και τη μεταγραφική ενίσχυση ήταν αποκαλυπτικός:

«Έχουμε εντοπίσει ήδη που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση, έχουμε ξεκινήσει μαζί με τους κ.κ. Ζιώγα και Τσακμακίδη, την αναζήτηση παικτών σε 2 με 3 θέσεις. Θα κάνουμε μεταγραφή ουσίας και όχι απλά για να κάνουμε. Για να δώσουμε τη δυνατότητα στον προπονητή να έχει περισσότερες επιλογές, μιας και το πρωτάθλημα είναι «μαραθώνιος» και χρειάζεται να έχεις λύσεις και μεγάλο ρόστερ για να ανταπεξέλθεις με επιτυχία».

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep