Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Θεός γελάει…»

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε ότι άλλα σχεδίαζε και άλλα βγήκαν στο ματς με την Καλλονή.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με την ΑΕΛΚ ο Διλμπέρης είπε:

«Ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη, από πλευράς τακτικής, ομάδα της κατηγορίας. Το είδα και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πως υπάρχει πειθαρχία σε άμυνα και επίθεση. Ψάξαμε να βρούμε την αχίλλειο πτέρνα της Καλλονής, δυστυχώς όμως όταν κάνεις σχέδια...ο Θεός γελάει.

Θέλαμε να ελέγξουμε τον αγώνα και να κάνουμε την ΑΕΛΚ να κυνηγάει το ματς, ώστε να μπορούμε να έχουμε το πάνω χέρι στο τέλος του παχινιδιού. Συνέβη, όμως το αντίθετο, γιατί κάναμε 1-2 φάσεις για γκολ , δεν απειληθήκαμε και στο δεύτεροʼ μέρος είχαμε μια καθίζηση και γι’ αυτό κάναμε αλλαγές. Δυστυχώς ο Κωνσταντινίδης τραυματίστηκε. Είναι δύσκολη η διαχείριση μιας ομάδας με συνεχόμενα παιχνίδια και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.

Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό rotation, αλλά σήμερα βγήκαμε λαβωμένοι. Η συγκομιδή των βαθμών αδικεί την προσπάθειά μας μετά από δύο παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και βγάλουμε στη συνέχεια περισσότερο ποδοσφαιρικό εγωισμό πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ένιωθα έναν παλμό διαφορετικό. Τους καλώ και την Κυριακή κόντρα στην Καβάλα, απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν ετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες αλλά έχει καλούς ποδοσφαιριστές».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep