Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ωραίο ποδόσφαιρο ο Γάζωρος»

Ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς, μίλησε για την ομάδα του, το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αυτό της Τετάρτης (3/10) με την Καλλονή, ενώ συνέκρινε το πρωτάθλημα των περασμένων ετών με το φετινό, αλλά και το περσινό.

Ο31 ετών Πολωνός επιθετικός του Εθνικού Γαζώρου, μίλησε στην εκπομπή «Γκολ και Σκορ» στο Ράδιο Επιλογές 105,5 και στη Λένια Ιωαννίδου και είπε τα εξής: «Σε κάθε αγώνα θα είμαι όλο και καλύτερος. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή έτυχε και έβαλα δύο γκολ. Ήμασταν καλύτεροι και νιώσαμε ότι χάσαμε μέσα από τα χέρια μας τη νίκη. Το πρωτάθλημα αυτή τη χρονιά θα είναι πιο δύσκολο. Με όποιους κι αν παίξουμε μπορούμε να κερδίζουμε, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό. Είμαι λίγο καιρό εδώ και είναι λες και είμαι χρόνια. Η ποιότητα των παλαιότερων ετών δεν συγκρίνεται με φέτος. Παλιά ήταν πολύ πιο δυνατές οι ομάδες. Στόχος είναι να παίρνουμε σε κάθε αγώνα βαθμό ή βαθμούς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Όσον αφορά στην Καλλονή, αν τα δώσαμε όλα μπορούμε και πρέπει να τον κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα,αλλά αν παίξεις όπως πρέπει τα κάνεις εύκολα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, τον Διλμπέρη, που με επέλεξε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να έρθω στην ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει και εμάς και τον Πανσερραϊκό. Από εμάς θα δουν σίγουρα καλό ποδόσφαιρο».

 

Ο κόουτς του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, επσήμανε: «Η ομάδα είναι έτοιμη, ούτως ή άλλως την ετοιμάσαμε για τον μαραθώνιο. Θα παρουσιαστούμε αρκετοί καλοί και πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρασε στη δύσκολη αποστολή με την Καλλονή. Καλούμε τον κόσμο των Σερρών να έρθει στο γήπεδο. Να μας ενισχύσει με τη φωνή του και να κάνουμε γνωστό το Σερραϊκό ποδόσφαιρο».

Last modified onΤρίτη, 02 Οκτώβριος 2012 23:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep