Θρήνος για Διονυσιάδη

Τον χαμό του Σάκη Διονυσιάδη θρηνεί η οικογένεια της Δόξας Δράμας.

Στο πένθος βυθίστηκε η Δράμα στο άκουσμα του θανάτου του Σάκη Διονυσιάδη. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα «τσικό» των Μαυραετών και το 1969 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ. Γεννήθηκε στη Δράμα στις 16 Αυγούστου 1941 και αγωνίστηκε ακόμα σε Πανδραμαϊκό και Πανσερραϊκό. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δόξας:

«Η οικογένεια της Δόξας Δράμας θρηνεί το χαμό του Σάκη Διονυσιάδη. Ο πρόεδρος Γιάννης Μπύρος, τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ και του ερασιτεχνικού, εκφράζουν στην οικογένεια και στους οικείους του, τα θερμά τους συλλυπητήρια, στις δύσκολες ώρες που περνάνε.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1941, στην Δράμα. Αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε από τα «τσικό» της Δόξας, το 1952. Έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 1959, στον αγώνα Άρης – Δόξα 1-0. Το 1969 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανδραμαϊκό και Πανσερραϊκό και σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 1975. Eίχε 27 διεθνείς συμμετοχές με τις εθνικές ανδρών, ελπίδων και ενόπλων, με μεγαλύτερη διάκριση τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου ΣΙΣΜ.

Η τελετή της ταφής θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 12.30, στο 1ο νεκροταφείο Δράμας».

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep