Το βάρος στις υποδομές

Σκοπός της Ερασιτεχνικής Δόξα Δράμας είναι να αλλάξει το πλάνο και η φιλοσοφία στις ακαδημίες. Σκοπός της Ερασιτεχνικής Δόξα Δράμας είναι να αλλάξει το πλάνο και η φιλοσοφία στις ακαδημίες.

Η Ερασιτεχνική Δόξα Δράμας έχει συνέλευση και ένα από τα κεντρικά ζητήματα θα είναι η αλλαγή φιλοσοφίας στις ακαδημίες και η αξιοποίηση των τοπικών ταλέντων. 

Το βράδυ της Τετάρτης (27/6 - 20:00) θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Δόξα Δράμας και εκτός από το θέμα της ανάδειξης νέας διοίκησης και του ορισμού της ημερομηνίας των εκλογών, υπάρχουν και η συζήτηση για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε βάθος. 

Ο τρόπος λειτουργίας των ακαδημιών έχει φέρει πολλές αποχωρήσεις ταλέντων από την περιοχή που συνεχίζουν την δουλειά σε κρίσιμες ηλικίες σε άλλες ομάδες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λείπουν από την Δόξα Δράμας οι ποδοσφαιριστές από την περιοχή που δημιουργούν διπλό πρόβλημα. Αρχικά δεν υπάρχει αξιοποίηση των ταλέντων και η προοπτική των εσόδων από την πώληση τους και φυσικά από την άλλη, η Δόξα Δράμας δαπανά αρκετά χρήματα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που δεν έχουν και το αίσθημα της «φανέλας» από μικρή ηλικία.  

Σκοπός είναι να πειστει τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ, όσο και τα μέλη του Ερασιτέχνη πως χρειάζεται αλλαγή φιλοσοφίας και μια επένδυση που μπορεί να αποδώσει καρπούς και να επιστρέψει η ομάδα στις εποχές που είχε δικά της παιδιά που έκαναν σημαντική καριέρα. Άλλωστε η παραδοχή πως ο τελευταίος σημαντικός ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε από τους «μαυραετούς» ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης του Χαραλάμπους τους κάνει να σκέφτονται πόσα λάθη έχουν γίνει τόσα χρόνια και έχουν συνδυαστεί με την απουσία της Δόξας Δράμας από την μεγάλη κατηγορία. 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep