Ευχαρίστησε την Αναγέννηση

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία της Αναγέννησης Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Ευχάριστες εικόνες για ένα ακόμα ματς στην Καρδίτσα, ύστερα από αυτό της Αναγέννησης με την Παναχαϊκή. Οπαδοί της ΑΣΑ και της Δόξας Δράμας είδαν μαζί το παιχνίδι  της Κυριακής (25/2) και ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, έκανε λόγο για «μαθήματα φιλοξενίας». Μία μέρα μετά τον αγώνα, στον οποίο οι «μαυραετοί» επικράτησαν 1-0, η Δόξα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία.

Αυτή έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ευχαριστεί δημόσια την ΠΑΕ της Αναγέννησης Καρδίτσας για τη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας και τους δραμινούς φιλάθλους. Οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια και μια πολύ καλή παράδοση αμφίδρομης φιλοξενίας που επιβεβαιώθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, στον πρώτο γύρο, μέσα στην Δράμα.

Εξίσου σημαντική για την οικοδόμηση αυτής της αμοιβαιότητας είναι η σχέση αδερφοποίησης ανάμεσα στους φιλάθλους των ομάδων μας που παρακολούθησαν το παιχνίδι από την ίδια κερκίδα και με ανοιχτά τα ενδιάμεσα διαχωριστικά κιγκλιδώματα. Οφείλουμε να αναδείξουμε τη συνεργασία που υπήρξε με τους διοικούντες την Αναγέννηση στο θέμα της υποδοχής και φιλοξενίας των φιλάθλων μας.

Στόχος της ΠΑΕ Δόξα είναι τέτοιες σχέσεις, αθλητικού πολιτισμού και φιλίας, να εδραιωθούν με όσο γίνεται περισσότερες ομάδες».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 18:13

2 comments

  • Doxa 4
    Doxa 4 Τρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 00:28 Comment Link

    Μπράβο στα αδέρφια μας

  • Νίκος Καραχριστιανίδης
    Νίκος Καραχριστιανίδης Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 19:03 Comment Link

    Αυτό λέγεται ποδοσφαιρικός πολιτισμός

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep