Ο αγαπημένος του στόχος!

Ο Νίκος Κουσκουνάς έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ της καριέρας του στη Football League κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Απέναντι σε 48 ομάδες έχει πετύχει τα 101 γκολ της επαγγελματικής του καριέρας ο Νίκος Κουσκουνάς (σε εθνικές κατηγορίες και στο κύπελλο), αλλά ο αγαπημένος του στόχος σε επίπεδο Football League είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την Κυριακή 25/2 ο σέντερ φορ της Δόξας Δράμας σκόραρε για 6η φορά κατά της ΑΣΑ (διαμόρφωσε το τελικό 0-1) στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Ενα γκολ λιγότερο έχει σημειώσει απέναντι σε Κισσαμικό και Αχαρναϊκό.

Βέβαια, αν συνυπολογιστούν όλες οι διοργανώσεις, τότε ο Κουσκουνάς έχει 6 γκολ και απέναντι στους Χανιώτες, αφού τους έχει εκτελέσει μία φορά και στη Γ' Εθνική. Συνυπολογίζοντας δε και το θεσμό του κυπέλλου έχει επίσης 6 γκολ και κατά του Πανελευσιανικού (4 στη Β', 2 στο κύπελλο).

Στη Football League πάντως μόνο απέναντι στην Αναγέννηση -όπως προαναφέραμε- μετράει 6 τέρματα.

Τα 5 εξ αυτών τα πέτυχε ως παίκτης των Τρικάλων τις δύο προηγούμενες σεζόν (στην εκτός έδρας ήττα 2-1 στις 2/11/2015, στο εντός έδρας 3-1 στις 13/3/2016, ξανά ως γηπεδούχος στο 2-0 στις 15/2/2017, ενώ είχε σκοράρει δις και στο εκτός έδρας 0-2 στις 12/4/2017).

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep