«Είμαστε σε μεταίχμιο»

Η ποιότητα του Χοσέ Μαρία Κάσες έδωσε τα γκολ και τη νίκη στη Δόξα Δράμας, όπως δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου.

[googlead][/googlead]

Καθοριστική νίκη που δίνει αισιοδοξία για το μέλλον χαρακτήρισε αυτή της Δόξας Δράμας κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός των Μαυραετών υπογράμμισε παράλληλα πως χρειάζεται βελτίωση και δουλειά για να σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας, που βρίσκεται σε μεταίχμιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 επί του Πανσερραϊκού:

«Πετύχαμε μια καθοριστική νίκη που μας δίνει θάρρος και αισιοδοξία για το μέλλον. Όσο για την εικόνα του παιχνιδιού θα πω ότι επικρατήσαμε δίκαια και ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην πετύχαμε γκολ, είχαμε όμως ευκαιρίες από τα πλάγια, όμως είτε στην τελική πάσα είτε στο ότι δεν είχαμε κάποιο παίκτη να μας δώσει το γκολ δεν σκοράραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά τις δύο αλλαγές η ποιότητα του Κάσες ήταν αυτή που μας έδωσε τα δύο γκολ. Μετά σε μια φάση που δεν συνέτρεχε λόγος να δεχθούμε γκολ,  ο αντίπαλος το πέτυχε και για ένα δεκάλεπτο χάσαμε την ηρεμία μας χωρίς ο αντίπαλος να έχει ευκαιρίες. Στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, όμως δεν στέκομαι σε αυτήν. Η ομάδα μας θέλει βελτίωση, θα επιστρέψουν σύντομα και άλλοι παίκτες. Η ομάδα έχει πλάνο έχει δυνατότητες, θέλουμε να αγοράσουμε χρόνο να δουλέψουμε και να σταθεροποιηθεί η απόδοση μας . Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος.

Είμαστε σε ένα μεταίχμιο, θέλει πολύ προσοχή, ευχάριστη η νίκη, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα μας έχει περάσει από πολλά προβλήματα, αλλά νομίζω ότι σε βάθος χρόνου όλα θα τακτοποιηθούν».

Ο Βασίλης Βιτλής δήλωσε:

«Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στην Σπάρτη, όπου αδικήσαμε τους εαυτούς μας και όπου αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά δεν μας πήρε από κάτω, μας πείσμωσε ώστε να γυρίσουμε μετά από καιρό εδώ στο σπίτι μας στην έδρα μας, να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε  τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια.

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα, τον Πανσερραϊκό , που τον αδικεί η βαθμολογική του θέση. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα έχει ιδιαιτερότητες και οι δύο θέλαμε την νίκη. Μπήκαμε καλά, πλαγιοκοπήσαμε την αντίπαλη άμυνα αλλά μας έλλειπε το γκολ. Στο δεύτερο μπήκαμε με την ίδια αποφασιστικότητα, δεν απειληθήκαμε και πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ. Σε ένα σημείο που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, δεχθήκαμε το γκολ αλλά το τρίτο γκολ ήρθε να κλείσει την πολύτιμη για την συνέχεια νίκη μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 03:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep