100άρης ο Κουσκουνάς

Ο Νίκος Κουσκουνάς σημείωσε το 100ο γκολ της καριέρας του κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Νίκος Κουσκουνάς σημείωσε το 100ο γκολ της καριέρας του κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Τα 100 γκολ στην καριέρα του έφτασε ο επιθετικός της Δόξας Δράμας, Νίκος Κουσκουνάς με το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Δύο σερί χρονιές «πρώτο κανόνι» της Football League ο Νίκος Κουσκουνάς, αποτελεί έναν από τους πιο συνεπείς σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Οι πρωτιές στη δεύτερη κατηγορία διαδέχθηκαν αυτή της Γ' Εθνικής, αφού το 2014-15 σημείωσε 19 τέρματα στην άνοδο του Πανελευσινιακού στην Football League. 

Ο επιθετικός της Δόξας Δράμας με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανσερραϊκό στη νίκη με 3-1 των «Μαυραετών» έφτασε τα 100 τέρματα στην καριέρα του. Αναλυτικά ο Κορίνθιος στράικερ έχει βρει… δίχτυα 44 φορές στην Football League, 50 στην Γ’ Εθνική και 6 στον θεσμό του Κυπέλλου. 

Όσον αφορά στις ομάδες με τις οποίες έχει σκοράρει, αυτές είναι τα Τρίκαλα (38), ο ΟΦΗ (3), η Δόξα Δράμας (3) στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ενώ στην Γ’ Εθνική με τον Κεραυνό Κερατέας (5), τον Φωστήρα (5), την Παναχαϊκή (4) και τον Πανελευσινιακό (36). 

Τέλος στον θεσμό του Κυπέλλου έχει σημειώσει 3 γκολ με τον Πανελευσινιακό, 2 με τα Τρίκαλα, ενώ μία φορά έχει βρει δίχτυα με τον Κεραυνό Κερατέας. Το πρώτο του επαγγελματικό γκολ το σημείωσε κάτι λιγότερο από δέκα χρόνια πριν, στις 24 Φεβρουαρίου 2008 στην αναμέτρηση Φωστήρας - Ρόδος 2-1 για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Χαραλαμπόπουλου στο ημίχρονο και ισοφάρισε σε 1-1 στο 85ο λεπτό, ενώ ο Ζαχαρόπουλος είχε σημειώσει το τέρμα της νίκης στις καθυστερήσεις. 

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 03:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep