«Πασπαρτού» ο Μαρκόπουλος

Ο Κώστας Μαρκόπουλος (σε εναέρια "μονομαχία" με τον Αντώνη Τσιάρα των Τρικάλων) Ο Κώστας Μαρκόπουλος (σε εναέρια "μονομαχία" με τον Αντώνη Τσιάρα των Τρικάλων)

Χρονιά καθιέρωσης για τον Δραμινό επιθετικό της Δόξας, Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος δικαιώνει τον Άγγελο Διγκόζη για την εμπιστοσύνη του. 

[googlead][/googlead]

Τον ρόστερ της Δόξας Δράμας άλλαξε σημαντικά σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Από τους λίγους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν σε αυτό ήταν ο Κώστας Μαρκόπουλος. Ο 27χρονος επιθετικός όχι μόνο συνέχισε με τα ασπρόμαυρα, αλλά αποτελεί πλέον ένα από τα βασικά «εργαλεία» στα χέρια του Άγγελου Διγκόζη. Ο τεχνικός των «μαυραετών» τον εμπιστεύτηκε από την περίοδο της προετοιμασίας, μιας και πέρσι στην Γ’ εθνική δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές με 12 μόλις συμμετοχές, και αυτόν τον δικαιώνει με την εικόνα του μέσα στο γήπεδο.

Στα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν ο Μαρκόπουλος έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, με καλή απόδοση ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις. Στην πρεμιέρα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας χρησιμοποιήθηκε κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, στο Αιγίνιο έπαιξε στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ κόντρα στα Τρίκαλα κινήθηκε περισσότερο ως μέσος ειδικά μετά την αλλαγή του Κάσες. Ένας ποδοσφαιριστής που παίζει κυρίως για την ομάδα και στα 27 του χρονια φαίνεται πως ήρθε η ώρα της καθιέρωσης.

Last modified onΤρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 00:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep