Αγωνία για Κάσες

Ο Χοσέ Μαρία Κάσες Ο Χοσέ Μαρία Κάσες

Στις απαραίτητες εξετάσεις υποβλήθηκε ο μεσοεπιθετικός της Δόξας Δράμας, Χοσέ Μαρία Κάσες για το πρόβλημα στον δικέφαλο από το ματς με τα Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Έντονη ανησυχία υπάρχει στην Δόξα Δράμας για την κατάσταση του τραυματία, Χοσέ Μαρία Κάσες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «μαυραετών» αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Τα αποτελέσματα αναμένονται ακόμα και εντός της ημέρας (13/11) με την αγωνία να έχει χτυπήσει… κόκκινο. 

Ο Άγγελος Διγκόζης ούτε που θέλει να σκέφτεται απουσία του Κάσες από τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα (19/11, 15:00), καθώς ήδη έχει στερηθεί την παρουσία του Φανούρη Γουλδουλάκη στα τελευταία δύο παιχνίδια (κόντρα στα Τρίκαλα η απουσια και των δύο στέρησε πολλά από τους Δραμινούς στο δημιουργικό κομμάτι). Όσον αφορά τον 34χρονο μέσο, στην προπόνηση της Τρίτης (14/11) θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς και θα φανεί σε μεγάλο βαθμό κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς της 4ης αγωνιστικής στο γήπεδο του Ταύρου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep