«Προστατεύστε την ομάδα»

Έκκληση της Δόξας Δράμας προς τους οπαδούς μετά την κλήση σε απολογία.

[googlead][/googlead]

Η Δόξα Δράμας κλήθηκε σε απολογία για άναμμα καπνογόνων και η διοίκηση με ανακοίνωσή της κάλεσε τους οπαδούς να προστατεύσουν την ομάδα και να συμμορφωθούν στο νέο κανονισμό. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Έκκληση προς τους φιλάθλους της ομάδας κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα προκειμένου να προστατευτεί η ομάδα από τιμωρίες χωρίς σοβαρό λόγο. Κληθήκαμε σε απολογία για ένα παράπτωμα που πολύ εύκολα μπορεί να αποφευχθεί.

Η επανάληψη τέτοιων συμπεριφορών από την πλευρά των φιλάθλων της ομάδας μας έχει σαν αποτέλεσμα την χρηματική τιμωρία και στην συνέχεια την διεξαγωγή αγώνων χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Μια τιμωρία που πέρα από την χωρίς λόγο οικονομική επιβάρυνση θα στερήσει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο από την δύναμη μας, την απουσία του κόσμου μας από το πλευρό της ομάδας.

Συνεπώς είναι απαίτηση τόσο της διοίκησης όσο και του ίδιου του προέδρου μας αλλά και όλων των φιλάθλων μας να προστατεύσουμε την ομάδα από τέτοιου είδους κακοτοπιές. Από την στιγμή που απαγορεύτηκε η χρήση των πυρσών και των καπνογόνων από την αθλητική νομοθεσία οφείλουμε να συμμορφωθούμε όλοι και να μην κάνουμε κακό στην ομάδα μας παρά μόνο να την θωρακίσουμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep