Δεν ρίσκαραν με τον αρχηγό

Χωρίς τον Φανούρη Γουνδουλάκη η αποστολή για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση της Δόξας στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αιγινιακό. 

[googlead][/googlead]

«Αλώβητη» θέλει να φύγει από το Αιγίνιο η Δόξα Δράμας, που δοκιμάζεται την Κυριακή (5/11, 15:00) κόντρα στον Αιγινικό. Οι «Μαυραετοί» στην πρώτη τους εκτός έδρας αποστολή στο πρωτάθλημα, στοχεύουν στο «δύο στα δύο» μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Μάλιστα σε αυτή την προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Διγκόζη θα έχουν την συμπαράσταση των οπαδών τους καθώς τα 400 εισιτήρια που παρέλαβαν για τις ανάγκες των οπαδών τους, εξαφανίστηκαν...

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Δραμινοί ολοκλήρωσαν το Σάββατο (4/11) την προετοιμασία τους, με τον Φανούρη Γουνδουλάκη να μένει τελικά εκτός αποστολής καθώς η τεχνική ηγεσία των «μαυραετών» δεν ήθελε να ρισκάρει την συμμετοχή του λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν  και οι  Ραγκέλοφ, Παπαζούδης, Σταματόπουλος.

Έτσι την 20μελή αποστολή της Δόξας αποτελούν οι: Βούρας, Μένκα, Βιτλής, Βλάχος, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Πεταυράκης, Σπυρόπουλος, Κάσες, Μαχαίρας, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλος, Ντατίδης, Ριζογιάννης, Τσούτσης, Ματσούκας, Λίτσκας, Μαρκόπουλος, Πετρόπουλος.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep