Στο πλευρό της στο Αιγίνιο

Παρουσία 400 οπαδών της θα αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό η Δόξα Δράμας. 

[googlead][/googlead]Δεν θα είναι... μόνη της η Δόξα Δράμας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακο (5/11). Οι Δραμινοί όπως ενημέρωσαν επίσημα αιτήθηκαν 400 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους, ενώ παράλληλα ζήτησαν την προσοχή των φιλάθλων τους όσον αφορά την συμπεριφορά τους και τόνισαν πως κανείς που δεν θα έχει εισιτήριο στην κατοχή να μην ταξιδέψει για την Πιερία. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξας Δράμας:

«Διάθεση Εισιτηρίων του αγώνα Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώνουμε ότι για τον αγώνα Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 αιτήθηκαν και θα παραληφθούν 400 εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν από τα γραφεία του Συλλόγου την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017 από ώρες 09:00 έως 16:00.

Ο αριθμός των εισιτηρίων που αιτηθήκαμε είναι ο δυνατόν περισσότερος λόγω της χωρητικότητας του γηπέδου και δεν έχει να κάνει σχέση με απαγόρευση από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, ούτε από άρνηση να δοθούν περισσότερα από την Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

Παρακαλούμε, όσοι φίλαθλοι της ομάδος μας δεν προμηθευθούν εισιτήριο του αγώνα να μην ταξιδέψουν στο Αιγίνιο, γιατί τα μέτρα ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας θα είναι αυστηρά, μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων της για την ασφαλή τέλεση του αγώνα.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την διασφάλιση του ονόματος και του συμφέροντος της ομάδος μας, αλλά και για αποφυγή προσωπική σας ταλαιπωρίας».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep