Οι “πρεμιέρες” του Διγκόζη

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης

Το αξιοσημείωτο ρεκόρ του τεχνικού της Δόξας Δράμας, Άγγελο Διγκόζη σε επίπεδο Football League με τις ομάδες του να μην έχουν δεχτεί γκολ.

[googlead][/googlead]

Ισχυρή παράδοση στις πρεμιέρες σε επίπεδο Football League «χτίζει» ο Άγγελος Διγκόζης. Με την επικράτηση της Δόξας Δράμας σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, ο νεαρός τεχνικός έφτασε το προσωπικό του ρεκόρ στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στις 3 νίκες και 1 ισοπαλία, χωρίς μάλιστα οι ομάδες του να έχουν δεχθεί γκολ.

Αρχικά την σεζόν 2013-14 υπό τις οδηγίες του Διγκόζη ο Τύρναβος είχε επικρατήσει 3-0, ενώ την επομένη οι Θεσσαλοί είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι εκτός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0). Στην συνέχεια ως τεχνικός της Κέρκυρας στην πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 είχε οδηγήσει τους «Φαίακες» στην νίκη με 1-0 σε βάρος της Καλλιθέας, πριν έρθει η νικηφόρα πρεμιέρα και με την Δόξα Δράμας σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας (2-0)

«Έφυγαν» 1000 εισιτήρια διαρκείας
Ο ενθουσιασμός που επικρατεί για την επιστροφή των «μαυραετών» στην Football League αποτυπώνεται και στα εισιτήρια διαρκείας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν διατεθεί περίπου 1000. Μάλιστα περίπου 400 έχουν φύγει τις τελευταίες πέντε μέρες, αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Last modified onΤρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep