Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σαν παιχνίδι προετοιμασίας»

Ο Κώστας Βασιλακάκης τόνισε ότι η Δόξα Δράμας θα αντιμετωπίσει το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα σαν ένα παιχνίδι προετοιμασίας.

Ο προπονητής των «μαυραετών» δήλωσε ότι το ταξίδι στην Κέρκυρα αποτελεί τριήμερη ταλαιπωρία για την ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα sportdrama:

«Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που σεβόμαστε και η συμμετοχή σε αυτό είναι τιμή για κάθε ομάδα. Σίγουρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν πιο έτοιμο από εμάς αντίπαλο. Όλοι ξέρουνε ότι ξεκινήσαμε αργά και έχουμε μείνει αρκετά πίσω. Κάνουμε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουμε. Μας λείπουν και τα φιλικά σε αντίθεση με την Κέρκυρα που έχει δώσει ένα καλό αριθμό παιχνιδιών. Από την πλευρά μας θα το αντιμετωπίσουμε σαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας, αφού αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα παίξουμε την μπάλα μας και ότι θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται. Όμως ένας ακόμη λόγος που δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την κλήρωση είναι ότι καλούμαστε να υποστούμε μια σχεδόν τριήμερη ταλαιπωρία από την μακρινή μετακίνηση την οποία θα θέλαμε στην παρούσα φάση να την αποφύγουμε και να κρατηθούμε πιο κοντά στο πρόγραμμα και στην δουλειά που κάνουμε».

Last modified onΤετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2013 11:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep