Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βασιλακάκης: «Η Δόξα έχει δυναμική»

Ο Κώστας Βασιλακάκης τόνισε ότι οδηγός της Δόξας Δράμας θα είναι η σεζόν 2008-09, όταν η ομάδα πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο προπονητής των «μαυραετών» με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Άλφα» υποστήριξε ότι η Δόξα Δράμας έχει αύρα, μεγαλείο και δυναμική και ξεκαθάρισε ότι όλοι φέτος θα κάνουν κατάθεση ψυχής. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Βασιλακάκης:

«Μπορεί να υστερούμε χρονικά, οικονομικά και οργανωτικά, αλλά η Δόξα έχει αύρα, μεγαλείο και δυναμική. Όλα αυτά μπορούν να καλύψουν πολλές ατέλειες και μειονεκτήματα. Φέτος θα κάνουμε όλοι κατάθεση ψυχής, θα είμαστε μια ομάδα με πάθος και ομοιογένεια. Αυτά είναι τα κλειδιά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Οδηγός μας είναι η περίοδος 2008-2009. Τότε, αρχικά δεν είχαμε ούτε μια… τρύπια κάλτσα (!), αλλά αφήσαμε πίσω μας τελικά τον ισχυρό Παναιτωλικό και άλλες ομάδες με βλέψεις. Γιατί να μην πετύχουμε και φέτος κάτι καλό; Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά μας και να ξεπερνά την εσωστρέφεια. Η Δόξα πάντα ένωνε και θα συνεχίσει να ενώνει».

 

Last modified onΤρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2013 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep