Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το μπαλάκι στον Σάμιο

Οι αδερφοί Σεργιάδη δημοσιοποίησαν την έγγραφη πρόταση στον Θανάση Σάμιο.

Το μπαλάκι στον Θανάση Σάμιο πέταξαν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές της Δόξας Δράμας. Με επιστολή τους που έχει ημερομηνία 10 Ιουλίου αναφέρουν:

«Κύριε Αθανάσιε Σάμιε καλημέρα. Σήμερα σας γνωστοποιούμε γραπτώς το ενδιαφέρον μας για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Δόξας Δράμας 1918. Παρόλο που κάναμε 4 επαφές μέχρι τώρα δεν μας δώσατε τελικά να καταλάβουμε τις τελικές σας απαιτήσεις όπως είναι το σωστό και μάλιστα γραπτώς. Έστω και έτσι εμείς αντιπροτείνουμε το ποσό των 300.000 ευρώ και αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ, βέβαια, θα καταβάλουμε και ένα ποσό που χρεωστάτε τον ερασιτέχνη μετά την εξαγορά των μετοχών.

ΥΓ. Η πρόταση μας ισχύει εντός 24 ωρών απάντησης, δεδομένου και των θεμάτων που πρέπει να τρέξουνε γρήγορα για το καλό της ομάδας μας και τον προγραμματισμό της νέας σαιζόν όπου εκεί επάνω σας τονίζω ότι εάν συμφωνήσετε, εμείς θα παραλάβουμε ένα σωματείο άδειο τελείως από προπονητές, παίχτες, προσωπικό και όλα αυτά θέλουν χρόνο για να οργανωθούν σωστά και όχι όπως τα είχατε κάνει εσείς.

Αφοί Σεργιάδη

Χρήστος κ Λεωνίδας»!

epistoli1

Το ύφος τους είναι επιθετικό και θα θεωρηθεί έκπληξη μεγατόνων αν ο Σάμιος αποδεχτεί την πρότασή τους, πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι ίδιοι δίνουν περιθώριο μίας ημέρας στον μεγαλομέτοχο. Φυσικά, το συγκεκριμένο κείμενο σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει σε πρόταση αγοράς ΠΑΕ, αλλά σε έγγραφο που γράφτηκε στο... πόδι.

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούλιος 2013 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep