Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση»

Ο Θανάσης Σάμιος άνοιξε εκ νέου τα χαρτιά του στο flnews.gr και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του.

Το flnews.gr είναι σε θέση να φιλοξενεί τις απόψεις τόσο του Θανάση Σάμιου όσο και των υποψήφιων αγοραστών της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, των αδερφών Σεργιάδη. Ενώ οι δεύτεροι υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει πρόταση για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «μαυραετών», καθώς και ότι ο Σάμιος είναι... εξαφανισμένος, το αφεντικό των Δραμινών βγαίνει μπροστά και ισχυρίζεται ό,τι έχει πει και παλιότερα. Ότι δηλαδή δεν εξετάζει καμία πρόταση που δεν κατατίθεται εγγράφως.

Τα αδέρφια Σεργιάδη, λοιπόν, μίλησαν στο flnews.gr και είπαν: «Μας είχε πει ο κ. Σάμιος ότι θα επέστρεφε τη Δευτέρα (8/7) στην Αθήνα και ότι θα μιλούσαμε για να την αγοραπωλησία. Επικοινωνήσαμε μαζί του και δεν τον βρήκαμε. Είναι εξαφανισμένος. Έχουμε κάνει την πρότασή μας αλλά δεν τον βρίσκουμε για να τελειώσουμε το θέμα».

Ο Σάμιος, ωστόσο, βγήκε μπροστά και ξεκαθάρισε: «Όταν θες να αγοράσεις μια ομάδα καταθέτεις εγγράφως την πρόταση. Εγώ δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Πού είναι τα λεφτά που μας λένε; Και εγώ με τα λόγια κάνω πολλά... Αγοράζω τα πάντα. Εμένα η απόφασή μου να αποχωρήσω είναι οριστική. Και δεν αποχωρώ μόνο από τη Δόξα Δράμας, αλλά γενικά από το ποδόσφαιρο. Κουράστηκα. Και τα σενάρια για Φωστήρα δεν ισχύουν. Αν ήθελα, θα έμενα στη Δόξα».

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούλιος 2013 02:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep