Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα βρούμε τη χημεία μας»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας υποσχέθηκε ότι η Δόξα Δράμας θα εξαντλήσει τις πιθανότητες εισόδου στα play off.

Στο περιθώριο του δείπνου που παρέθεσε η Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο τεχνικός των «Μαυραετών» αναφέρθηκε στην έωw τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και χαρακτήρισε ιδιαίτερα κρίσιμη την τριάδα αγώνων που ακολουθεί. Συγκεκριμένα, δήλωσε στον τηλεοπτικό φακό του ΑΛΦΑ Δράμας:

«Ένα τραπέζι ενότητας και σύσφιξης χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, από την Λέσχη Φίλων της Δόξας, την οποία και ευχαριστούμε. Έχουμε επτά παιχνίδια που είναι για εμάς πολύ σημαντικά. Θα σεβαστούμε τον κόσμο πάρα πολύ. Τον πικράναμε την Κυριακή, δεν ήμασταν καλοί, το ξέρουμε, το γνωρίζουμε. Η συμμετοχή μας στα πλεί οφ παίζεται ακόμη. Ακολουθεί μια εβδομάδα με τρία παιχνίδια . Θα τα δούμε το καθένα ξεχωριστά».

Με αφορμή το θέμα της ΑΕΚ και τις αδειοδοτήσεις, υπάρχει περίπτωση για αντίστοιχα σκηνικά στη Football League;

« Έτσι όπως είναι η Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα δούμε πολλά σενάρια. Εμείς έχουμε κάνει έναν μεγάλο αγώνα από τον Οκτώβριο και μετά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Τον τελευταίο καιρό δεν πήγαμε καλά. Όμως με την επιστροφή κάποιων παιδιών θα πάμε καλύτερα και θα ξαναβρούμε την χημεία μας. Και αφού μέχρι το τέλος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Εμείς πρέπει να είμαστε όσο γίνεται πιο ψηλά».

Τον Ιούλιο η προετοιμασία της Δόξας θα έχει τον Παναγιώτη Τζαναβάρα;

«Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμη και δεν θέλω να το σκέφτομαι τώρα. Αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στα επτά παιχνίδια που υπολείπονται και μετά θα μιλήσουμε για όλα».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep