Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα διαμαρτυρία για τις μεταδόσεις

Η Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας διαμαρτυρήθηκε για τη μη μετάδοση αγώνων των «Μαυραετών».

Με επιστολή που έστειλε στο ΔΣ της Football League και την οποία κοινοποίησε στο OTE TV, η Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας διαμαρτυρήθηκε εκ νέου για το γεγονός ότι αγώνες των «Μαυραετών» δεν μεταδίδονται. Σε αυτή ανέφερε:

«Παρά την πρόσφατη διαμαρτυρία της Λέσχης Φίλων Δόξας Δράμας σχετικά με την μη μετάδοση των αγώνων της ομάδας μας, παρατηρούμε μετα λύπης μας ότι η κατάσταση δεν έχει διορθωθεί. Όπως ενημερώσαμε με το σχετικό έγγραφο την OTE tv αυτό δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των ομάδων της Football League.

H OTE tv μας ενημέρωσε ότι υπεύθυνη για τον ορισμό των αγώνων που μεταδίδονται είναι η ίδια η Football League. Αυτό δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά στους φιλάθλους της Δόξας σχετικά με την ισότιμη αντιμετώπιση της ομάδας μας. Παρακαλούμε όπως αποκατασταθεί έστω και αργοπορημένα η δίκαιη κατανομή των μεταδόσεων μεταξύ των ομάδων της Football league. Παρακαλούμε όπως από τον αγώνα της 36 αγωνιστικής όπου η ομάδα μας αγωνίζεται με την Παναχαική αρχίσει η προσπάθεια άρσης της διαφαινόμενης αδικίας».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 02:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep