Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναλαμβάνει ο Κόλα

Ο Μπλένταρ Κόλα είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης μετά την παραμονή του Σταμάτη Βελλή στη διοίκηση της ομάδας. Ο Μπλένταρ Κόλα είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης μετά την παραμονή του Σταμάτη Βελλή στη διοίκηση της ομάδας.

Στον Απόλλωνα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Σταμάτη Βελλή στην ΠΑΕ έρχεται και προπονητής.

Τις τελευταίες ημέρες ο Σταμάτης Βελλής προετοίμαζε το έδαφος για την επόμενη ημέρα διότι δεν ήταν απόλυτα σίγουρος πως θα βρισκόταν λύση στις διαπραγματεύσεις και θα έφευγαν οι μετοχές από τα χέρια του. Υπήρξαν συζητήσεις με τρεις υποψήφιους προπονητές και πιο κοντά από όλους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Μπλένταρ Κόλα.

Ο 40χρονος τεχνικός είχε δεχθεί κρούσεις και από άλλες ομάδες της κατηγορίας, αλλά το δέσιμο του με την «ελαφρά ταξιαρχία» είναι διαφορετικό, αφού εκεί έχει γράψει σημαντικές σελίδες και ως ποδοσφαιριστής. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις και να πάρει γρήγορα το χρίσμα για να ξεκινήσει την οργάνωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μπλένταρ Κόλα ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ανέλαβε ως υπηρεσιακός για κάποιο διάστημα την πρώτη ομάδα και την τελευταία σεζόν ήταν βοηθός του Μάκη Κατσαβάκη στην Δόξα Δράμας.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιούλιος 2012 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep