Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παραμένει ο Βελλής στον Απόλωνα

Ο Σταμάτης Βελλής αποφάσισε μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες να παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και να κρατήσει τις μετοχές του. Ο Σταμάτης Βελλής αποφάσισε μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες να παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και να κρατήσει τις μετοχές του.

Με επίσημη ανακοίνωση στην σελίδα της ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής δηλώνει πως μένει στην ομάδα.

Με τον Σταμάτη Βελλή στο τιμόνι της θα πορευθεί και τη σεζόν που ανοίγει η ομάδα της Ριζούπολης. Ο Απόλλωνα Σμύρνης μετά τις διαβουλεύσεις με τους Ιταλούς, τη μη αποδοχή των μετοχών από τον Ερασιτέχνη και τις περιπέτειες των τελευταίων εβδομάδων μένει στα χέρια του Σταμάτη Βελλή.

Με επίσημη τοποθέτηση του στην σελίδα της ΠΑΕ ανακοινώνει πως θα παραμείνει και θα στηρίξει την ομάδα και τη νέα σεζόν. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλύσει περισσότερο τις προθέσεις του και τι τον οδήγησε σε αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

>Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων που διεξήχθησαν τις τελευταίες εβδομάδες στην οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κ. Σταμάτης Βελλής, αποφάσισε να συνεχίσει την υποστήριξη της ομάδας μας και για την περίοδο 2012 – 13.

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιούλιος 2012 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep